уторак, август 22, 2017
Насловна > НОВОСТИ > ЗБОГОМ „GRANDE“ – МОЈЕ ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ СРС!

ЗБОГОМ „GRANDE“ – МОЈЕ ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ СРС!

Овом приликом желим да пошаљем најдубљи израз саучешћа СРС, којој сам некад вјеровао, припадао и чији сам био члан Централне отаџбинске управе у Београду. 

Збогом „GRANDE“

На жалост СРС је захваљујући концепту „Велике Србије“, који је био смисао њеног постојања, била једина српска Странка која је имала најбољу ИДЕОЛОГИЈУ – СРПСКОГ НАЦИОНАЛИЗМА и која је јуче требала да пошаље Александра Вучића у историју, да се није десила ИЗДАЈА од стране њеног лидера Војислава Шешеља, који је по повратку из Хага на митингу ПоБЕДНИК-а, окупио преко 30.000 људи на Тргу Републике, који су дошли да га подрже из пијетета, према „његовој жртви у Хагу“ за српске националне интересе.
Међутим, Шешељ НИЈЕ ОДРЖАО РИЈЕЧ. Да јесте, од јутрос би се његово име другачије писало у српској историји. Овако су му стигли за наплату рачуни због издаје сопствене идеологије, о чему сам писао од 23. јануара 2016. године до данас. ТРАГОВИ МУ НЕЧОВЈЕШТВОМ СМРДЕ, а да је тако, види се кад га је на политичкој сцени Србије декласирао Бели Прелетачевић с паролом „Само јако“.
Што се Црне Горе тиче, већу популарност од Шешеља, на политичкој сцени међу Србима, има шиптар Дритан Абазовић, који је био у одбору за дочекивање српског џелата Хашима Тачија кад је долазио у посјету тадашњем премијеру Милу Ђукановићу.
Шта рећи на крају о највећем носоњи у Србији осим – ЗБОГОМ „GRANDE“!

У име бивших радикала: Збогом ,,Grande“!

One thought on “ЗБОГОМ „GRANDE“ – МОЈЕ ИСКРЕНО САУЧЕШЋЕ СРС!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *