уторак, септембар 26, 2017
Насловна > НОВОСТИ > ВИДЕО | СТРАВИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ МЕДИЈИ ПРЕЋУТКУЈУ | НОВИНАР УЖИВО | „Медији вас лажу, ево шта је истина о масакру у Паризу!

ВИДЕО | СТРАВИЧНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ МЕДИЈИ ПРЕЋУТКУЈУ | НОВИНАР УЖИВО | „Медији вас лажу, ево шта је истина о масакру у Паризу!

Новинар РТ-а дословно разбио лажне вести масовних медија Америке и ЦИА-е о масакру у Паризу.

Видећете више истине у овом 10-минутном разговору Русија Тодеј него што можете добити у 10 година гледајући либералне пропаганде медијске машинерије у САД-у и остатку света!

Геароид О’Цолмаин у Паризу уживо је извештавао о масакру и у десет минута потпуно раскринкао све лажи водећих медија у свету, које се у овом тренутку емитују како би се прикрило право стање ствари.

Морате послушати овај интервју и поделити га јер ретко ћете наићи на особу која тако храбро иступа у име целога света и целога човечанства. Цолмаин је тако јавности рекао истину о финансирању ИСИЛ-а које су наоружали и обучили САД и НАТО, који се сад као наводно згражавају над ситуацијом.

Новинар је рекао како је главни циљ свих медија проширити страх од муслимана и од људи уопште, како се уводи глобална страховлада и како се ствара империјалистички састав. Напоменуо је како медији сви заједно врше невероватну пропаганду страха у Француској, као и да стварају разлоге зашто би у потпуности уништили Сирију, али и увели састав мега контроле у ​​Европу.

Говори како је све чему свет у овом тренутку сведочи оркестриран рат од стране НАТО-а и САД-а. „Људи морају разумети да смо у рату, који постаје глобални и који ће се фокусирати на цивиле“, рекао је додајући да је у питању глобални поредак који жели власништво и већине људи на овој Планети. Погледајте видео, а онда прочитајте како је Француска у тајности припремила терен за одузимање слободе свим Европљанима, неколико месеци пре масакра.

стисните доле десно Титлови ради превода или стисните точкић и одаберите Превод титла

Стравичне ИНФОРМАЦИЈЕ КОЈЕ СВЕТСКИ МЕДИЈИ прећуткује: Европљанима је већ одузета слобода!

У мају је француско Веће изгласало револуционаран закон за Француску, али и за целу Европу. Иако су сви, француски, италијански, немачки и британски медији брујали о овом тоталитарном подухвату једне земље чланице, наводно демократске Европе, српски, хрватски и медији на Балкану предвођени масонским пијунима, грађанима ових земаља нису дали ни најосновније информације о дешавањима унутар ове ђаволске творевине која у овом тренутку ради на поробљавању сопственог човечанства, а чији смо ми нажалост, покорне слуге.

У Француској је наиме изгласан закон по кому је европска полиција изнад права сваког човека, чиме је слобода Европљана напросто застрашујуће угрожена. Тајне службе и полиција без икаквог судског решења од прошле недеље могу надзирати грађане у свим смеровима, прислушкивати телефоне, читати е-маилове, локализовати мобилне телефоне, тајно снимати и у станове постављати прислушне уређаје.

Осим тога, по први пут у историји Француске, највише судско веће нема више право, као што је то досад било, одлучити до кад ће мере праћења трајати. Дакле, сваки француски и европски грађанин изручен је без задршке репресивним органима гоњења и пре него што о томе одлучи законодавац.

Ово грубо кршење демократске процедуре за које је гласало 438 посланика (само 80 их је било против и 42 уздржана) догађај је без преседана у новијој европској историји и стога врло значајно – можемо с правом рећи – у Европи се поново враћа полицијска држава Рајхстага. У земљама комунизма су бар били задржани про форма законима о надгледању грађана, овде ни то.

Зашто баш Француска?

Земља која је прва, пре двеста година, издала Декларацију о правима човека и тако утрла пут новој, секуларној Европи, али и целом човечанству? Је ли то ционизам историје? Како је некад Декларација била значајна за све касније слободарске земље и овај најновији закон може бити невероватно значајан за остале земље Европе! Је ли Европа „градила кућу на песку“?

Првобитни слоган декларације гласио је Либерте, Егалите, Фратерните оу ла морт! Слобода, једнакост, братство или смрт! Касније је ‘ла морт избачено’ – али призвук је остао, не само због стравичних покоља разјарене руље јер, смрт и слобода су и онтолошки повезани. Може бити само слобода или не – слобода, односно – смрт слободе.

Овај најновији француски закон управо је перверзија првобитне Декларације, перверзија новије европске историје и Чарли Хебдо није случајно изабран као окидач у свему. Редакција је смештена у склопу кафане где су радо некад залазили ЈПСартре и А.Цамус. Цамусов Сизиф може бити слободан само ако изљуби свој камен, дакле слобода је човеку само у духовном смислу и ма колико Цамија левичари славили као свог он је интуитивно, као велики уметник, познавао историју казне и греха.

Исус једноставно каже: Узми свој крст и пођи са мном! Нажалост, Европа данас нема великих људи, великих мислилаца, Европа је духовно мртва, гениј Европе преселио се у бирократске собицка, у бесконачне ходнике где Кафкин Јозеф К. никако да спере своју „кривицу“.

Остају само појединачни гласови побуне и неверице – код понеких адвоката, удружења за људска права и гласа јавности у новинама „Фигаро“, где један грађанин коментарише: „Више се не штите права грађана, већ се држава штити од грађана. Организација за људска права Хуман Ригхтс Ватцх дала је изјаву за јавност: Кључни недостатак овог закона је експанзивна моћ која се даје премијеру (он контролише надзорним саставом), а која увелико превазилази законе признате у међународним законима о праву човека (или човечности). Само то!

Недостатак закона – дерогација међународних права о правима човека постаје само недостатак закона и ником ништа. Под шминком антитероризма у недостатку правих терориста ЕУ индиректно проглашава 500 милиона својих грађана терористима и уводи полицијско репресивни режим на велика врата: Ствара се јединствени ЕУ центар за шпијунажу, ЕЦТЦ који ће надзирати све тајне службе појединих чланица и тако имати податке о свим грађанима ЕУ на једном месту.

Најновија шпијунска афера која је потресла Немачку и прети озбиљно заљуљати веродостојност Ангеле Меркел у очима јавности, управо то и доказује. Наводно је немачка тајна служба по налогу Америке шпијунирала структуре ЕУ и Француске, док је истовремено Америка шпијунирала Немачку итд.

Пред Немачком стоји захтев да отвори своје тајне канале, док с друге стране Америци није ни на крај памети да потпишу „НО-Спи – Абкоммен“ који је госпођа Меркел обећала свом народу након што су прошле године процуреле информације о прислушкивању њеног телефона од стране Обамине администрације. Протеклих дана по немачким новинама кружили су е-маилови између Меркел и Обаме у којима се лепо види ко је газда, а ко мали псић.

По први пут се грађани Немачке отворено питају за кога ради гђа Меркел? Без обзира на све, чини се да се користи све и свако ко нешто значи у ЕУ како би се спровела Велика Агенда против човека – нацрт Новог светског поретка (да не помињемо забрану употребе новчаница, дакле кеша, који се убрзано шири Европом) потпомогнута ширењем економске кризе, и све већом бедом која куца на свачија врата.

Извор: нови-свјетски-поредак.цом

Глобал Медиа

image

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *