недеља, август 20, 2017
Насловна > БЛОГ УРЕДНИКА > ВАНРЕДНО СТАЊЕ! Опасан вирус хара Србијом!

ВАНРЕДНО СТАЊЕ! Опасан вирус хара Србијом!

Први пут је забележен још давне 1389. године. Много живота је однео тај вирус по имену „Вук“. Од тада се појављивао у више наврата и такође је остављао за собом само јад, беду и смрт. Посебно у време турака је Србији нанео огромну штету. Допринео је и реформи српског језика где улазимо у скоро неизлечив стадијум и тотални губитак идентитета. Двадесети век ће остати упамћен по његовој разорној моћи. У то време су инфициране особе биле препознатљиве по губитку идентитета и националне свести. Често су се приклањале непријатељу. Издаја је синоним за њих. Данашња наука то назива и „Стокхолмски синдром“.

Деведесетих се поново појављује и веома брзо се велики број Срба инфицира. Препознатљивост им је била у подизању три раширена прста. Оно што је опасно су његове мутације.  Тренутна ситуација у Србији  је скоро безнадежна, јер је вирус мутирао у вирус „Вучић“ од кога овог тренутка болује више од 50% грађана. Зараза се преноси преко информација које вам преносе мејнстрим медији. Избаците телевизор у контејнер и будите у приправности. Придружите се здравим људима. Не брините, истина ће вас излечити.

Најугроженији слој друштва су пензионери и старије особе, али и интелектуалци. На улицама у више градова Србије су протести у току. Предводе их младе и здраве особе које захтевају да се наведени вируси униште. Толико за сада. Обавештаваћемо вас о даљем развоју ситуације.

 

ВАЖНО: Инфициране особе су заузеле сва кључна места у држави: Власт, војску, полицију,  медије… чувајте се! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *