понедељак, септембар 25, 2017
Насловна > НОВОСТИ > УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

Пре два дана, седница Уједињених нација била је посвећена контроли времена, кемтрејлсима, запрашивању и свему ономе што владе овог света годинама не признају и још јавно говоре како су кемтрејлси теорија завере за коју нема доказа.

Онда је заиста невероватно како УН на својој седници расправљају о хемикалијама које авиони испуштају по свима нама.

Наведено је да су то експерименти приватних компанија и светских влада. Циљ је како тврде контрола и измена времена у сврху заштите пољопривреде и усева због глобалног загревања, које је, већ свима познато, велика лаж на којој се окрећу милијарде на порезу за угљен диоксид. Сада се не либе да тако јавно говоре како авиони заиста мењају наше климатске промене хемијским супстанцама које су испуштене у ваздух.

Само није јасно ко је допустио приватним компанијама и светским владама да врше своје експерименте, над човечанством.

Годинама су уверавали људе како не виде добро, како трагови на небу не постоје, како су то регуларни авиони и кондезацијски гасови из истих. Годинама су говорили како запрашивања нема, како је то теорија завере и што је најгоре од свега, успели су да обману добар део људи.

Теорију о кемтрејлсима су дискредитовали па тако данас постоје људи који ће, упркос свим доказима и признањима и даље говорити да су све то теорије завере, да то није истина.

По резултатима анализа кишнице и узорака тла кемтрејлси се, између осталог, у највишем проценту састоје од алуминијум оксида, соли баријум-диброметана, канцерогеног додатка за гориво и инсектицида, влакнасте ствари смеђе боје, сличне паучини.Алуминијум- оксид и баријум соли два су најзаступљенија састојка у кемтрејлсима и они одлично абсорбују радиоактивне ствари.

Извор: Webtribune

 

4 thoughts on “УН коначно признале: „Запрашујемо вас и контролишемо време“

  1. НАравно да би блио све законски онда морају да то одобре наводно Ун. Међутим, где се налази УН управа? Значи тај и командује са њима посредно. Јер ако су напали нашу Србију и без тога чему онда служи УН? Рецимо Либију ил инеког другог они би овако били заштићени њиховим законом ако би то УН верификовала. Али није пробелем у УН, проблем је иза кулиса. Те ми Срби морамо бити спремни на све окупити своје умне и способне људе на једно место и начинити три производа и оно што морамо изнад свега је да морамо поштоват језик својих предака изнад свега, како би смо схватили да је народ газда а власт радник који мора да слуша свог газду и да га пита за све што битно утиче на живот.
    неможе и несме дадонесе било коју одлуку противу интереса народа.

    1. smatram da već postoji anti udar, za sada je sve na nivou debelih tabli aluminijuma,kao i prak zavese od aluminijuma u vazduhu kao i soda rastvorene zavese. Takođe i određene frekvencije iz stambenih jedinica mogu odbiti ovo emitovanje. Srdačan pozdrav. Srbi nisu glup narod,ali su opsednuti garderobom,kafićima,splavovima,pa se gubi kapacitet mozgova…nažalost

  2. са моје тачке могу рећи да свему има против лек само треба посматрати природу и учити од ње.Некада је наш тесла започео основу те харфе, са велики жељама да помогне свету да боље живи и томе слично но ипак је желео да то уништи јер човечанство није достигло тај ниво. Али неко је опет то оживео и сада имамо велики проблем.Нестабилно време, повећану фреквенцију планете која подстче убрѕани осећај протока времена, баш оно што је тарабић давно рекао. САмим тиме стигли смо и до постављених делова харфе у Србији колико сам успео да сазнам то је у Барајеву, У једном маилу ми је стигао такав одговор. да би се ово поништило мора се прибећи оном што се назива Јерихонске трубе, наравно у крајњем случају ако небудемо имали куд.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *