понедељак, септембар 25, 2017
Насловна > НОВОСТИ > ВИДЕО | СВИ МЕДИЈИ ОВО НАМЕРНО ЗАТАШКАВАЈУ: Индија тужи Била Гејтса, јер вакцином убија индијску децу!

ВИДЕО | СВИ МЕДИЈИ ОВО НАМЕРНО ЗАТАШКАВАЈУ: Индија тужи Била Гејтса, јер вакцином убија индијску децу!

Индија не жели ћутати,  али зато цео свет и даље прећуткује Индију!

Док се корупција и преваре унутар индустрије вакцине откривају готово свакодневно масовни медији света углавном игноришу такве приче, понајвише због тога јер су плаћенији ако ћуте и ћутањем подупиру масовно вакцинисање човечанства.

Међутим, ван САД-а, ван цензуре запада то велико царство вакцине лагано се почиње распадати. Занимљиво је да ову вест нећете лако пронаћи нигде у западним масовним медијима иако није реч о некој малој ствари.

image
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2015/12/12/svi-mediji-ovo-namjerno-zataskavaju-indija-tuzi-bill-gatesa-jer-‘cjepivom-ubija-indijsku-djecu’/

Наиме, Индија је тужила Била Гејтса и његову Бил & Мелинда Гејтс Фондацију, царство вакцине због тога што вакцине која ова фондација масовно шири и тестира по Индији заправо убијају људе.

У Индији је у току процес против одговорних за етичко и противзаконито провођење испитивања вакцине Гардасил и Церварикс на хиљадама девојчица узраста од 9 до 15 година. Неетичне и противзаконие тестове на девојчицама финансирала је Фондација Бил и Мелинда Гејтс.

Испитивања су спровођена на цурицама из индијских племена; око 16 000 њих је вакцинисано Гардасилом, а око 14 000 девојчица је вакцинисано Цервариксом. Након многих смртних случајева и тешких здравствених последица које су уследиле након вакцинације откривено је да већина девојчица и њихових родитеља није била упозната са информацијама у каквом испитивању учествују.

Сагласност за вакцинацију су уместо родитеља најчешће давали надзорници хостела у којима су боравиле девојчице из индијских племена док су биле на школовању. Истражитељи су такође открили како од 9543 образаца сагласности родитеља 1948 сагласности у потпису садржи само отисак прста, а 2763 образаца потпис надзорника хостела.

Подаци откривају како су у великом броју родитељи вакцинисаних девојчица били неписмени и нису знали писати чак ни на локалним језицима својих племена. Бил Гејтс је то добро искористио а сада се због тога налази пред Врховним судом Индије.

Но, то очито никоме није важно, као што није важно да се истим вакцинама вакцинише цео свет. Колико је мртвих? Колико је мртве деце? Није битно док год читав свет ћути и на саму чињеницу да Бил Гејтс ништа не скрива. Он је признао да вакцине служе за усмрћивање популације, пише копп.онлине.

image
http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/jonathan-benson/schaedigung-mit-toedlichen-impfstoffen-indische-aerzte-verklagen-bill-gates.html

„Бил Гејтс против дечје парализе“, „Бил Гејтс даје десет милијарди долара за вакцину“, „Вакцина и за сиромашне“ – само су неки од наслова испод којих се „крију“ текстови о великом „филантропу“ Билу Гејтсу, оснивачу „Мајкрософта“ и, по „Форбсу“, другом најбогатијем човеку планете (с 56 милијарди долара имовине).

Заиста занимљив човек, и заиста интересантни написи ако је управо тај човек јавно признао да ће вакцинама вршити депопулацију (лепа реч за убијање људи), а што можете погледати овде!

„Данашњи свет има 6,8 милијарди становника. Тенденција је ка 9 милијарди. Ако будемо добро радили на новим вакцинама, услугама у репродуктивној медицини и здравственој бризи, можда бисмо могли да смањимо тај број за 15 посто „, рекао је Гејтс и никоме ништа.

Бил Гејтс је један од оних људи који јавно признају свој ђавољи план истребљења човека и то техникама и вакцинама које сам финансира! Но, масовни медији уместо да јавности презентују застрашујућу истину Била Гејтса славе и часте као „спасиоца“, а што је само доказ да су медији заплетени у игру обмане целокупне јавности. Индија ето не жели ћутати, али зато цео свет и даље прећуткује Индију!

ВИДЕО: Признање Била ГЕЈтса да ће вакцинама редуковати популацију, на телевизији ЦНН

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *