уторак, септембар 26, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Швајцарски историчар доказао да је НАТО терористичка организација

Швајцарски историчар доказао да је НАТО терористичка организација

Швајцарски историчар др Даниеле Ганзер, износи историјске чињенице и доказе и тврди да је НАТО терористичка организација, која инсценира и спроводи терор. Да ли је могуће, да упркос тим чињеницама, Србија има било какву сарадњу са том организацијом? Да ли је могуће да у Србији постоје особе које некажњено заговарају сарадњу са терористима? Да ли је могуће да очекујемо заштиту од те организације, која је, поред јасних доказа о њеном деловању, уз то нашу државу разорила. Зашто се о овим чињеницама не води јавна дебата, на којој би се сагледале све те чињенице? Било би демократски? Зар не?

Др Даниеле Ганзер је професор на више швајцарских универзитета, на којима је држао предавања о овој прећутаној теми.

image
Др Даниеле Ганзер | НАТО тајна армија и инсценирање терора | ВИДЕО

5 thoughts on “Швајцарски историчар доказао да је НАТО терористичка организација

  1. Тај Владимир је сигурно Чанаков рођак, А не поминје шта су Хрвати радили од Срба па и данас. Не лупетај Чанак или како се зове та шиник.

  2. evo da idem redom za hapsenje dece u ime naroda od jedne i po godine kao narodne neprijatelje agente stranih sluzbi tako pise u slzbenoj zabelesci pa do 12 god sve sa istom zar u banatiu nije izvrsen genocid nad nemackom nacionalnom manjinom i to ubijani su samo nejac jer i nevino stanovnistvo i to po naredbi velikog vodje vaseg neprezaljenog ako je povod za to rat kako su onda opstali madjari koji su gora zverstva cinili bili isti i gori od ustasa njihove porodic nisu dirali jer su ucinili uslugu veliko ljybitelju srbkog naroda kako imate internet dokaze za ovo imate spskove itd otvorite u ime naroda to je dovoljno da otkucate juznobanatski okrug i citajte pazljivo logor je ustvari bilo selo koje su posle sravnili i uklonili tragove ali nazalost krvnika kosti pocele da izlaze pa se lokacija zna. sta je bilo sa otkupom obaveznim sta radjeno seljacima kobajagi kulacim ljudi su umirali od gladi a sta je bilo na dedinju tih godina sve do 60 diplomatski magacini za privilegovane od hrane do bundi sve sto je kao pomoc stizalo narodu privilegovani pokupe sta vredi pa sta ostane daju crvenom krstu da podeli nisu oni jeli trumanova jaja to je jela sirtinja jeli su samo prsut i kavijar dok je narod gladovaoisuvise sam stvari u zivotu video da bi me neki drug sada preveslao cak i na tv duelu bi mogao da pariram svakom i o mnogim prevarama vrha drzave i pojedinaca iz istih

  3. Терор врши за корпорације – НАТО је корпорацијска ударна сила, део мафије светских клептократа!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *