уторак, септембар 26, 2017
Насловна > НОВОСТИ > ШУТАНОВАЦ ПРОМЕНИО ПРЕЗИМЕ – Од Шутановца до Шалтановца!

ШУТАНОВАЦ ПРОМЕНИО ПРЕЗИМЕ – Од Шутановца до Шалтановца!

Почетком месеца августа 2017.г. после петогодишњег процеса Виши суд у Београду потврдио је као правоснажну пресуду Првог основног суда у Београду којом је председник Демократске странке Драган Шутановац ослобођен оптужби за извршење кривичног дела непријављивања имовине или давања лажних података о имовини као и да није имао намеру да имовину прикрије, а шта је у јавности познато као тзв. афера „пашњаци на Врачару“.

У последње време Демократска странка прокламовала је афирмативан однос и сарадњу у иницијативама председника Републике Александра Вучића о изменама Устава РС и унутрашњем дијалогу о Косову, шта су неки политички аналитичари и коментатори (не)основано довели у узрочно-последичну везу са том правоснажном пресудом те схватили и интерпретовали као да је председник ДС Драган Шутановац своје презиме променио у – Шалтановац!

Наводно је то урадио као ономастички израз и доказ свога шалтовања у Вучићев театар „Хистрионични синдром“ (види табелу 1), а којег сачињавају нарцисоидни поремећај личности, провинцијално порекло и трибална супкултура, парвена по-етика и аривистичка компензација комплекса мање вредности.

Табела 1 Вучићев „Хистрионични синдром“

1. Нарцисоидни поремећај личности
2. Провинцијално порекло и трибална супкултура
3. Парвена по-етика
4. Аривистичка компензација комплекса мање вредности

Игор Шугар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *