недеља, август 20, 2017
Насловна > ПРЕНОСИМО > Шта је секс?

Шта је секс?

То је спајање генетског материјала. По Грегору Менделу овај материјал је раздвојен у две копије. Спајање ових копија је могуће само адекватним спајањем мушког и женског пола.

У биполарном свету у коме ми живимо на планети Земљи само таква адекватна конекција може извршити пренос генетског материјала. И то је биолошки функционалан спој.

Сваки мајстор зна да би се направио неки функционалан спој мора постојати мушка и женска утичница.

Две женске утичнице не могу остварити функционалну конекцију која ће на право место пренети ел. енергију иако се физички могу ставити једна на другу.

Људи се могу на различите начине спајати, али… Само адекватан спој сједињује генетски материјал. Уколико немате адекватан спој и нема спајања генетског материјала – нема секса.

ОВАКВИ СПОЈЕВИ НИСУ СЕКС!

Природа је направила два пола и секс је могућ само тако. Дакле, хомосексуалнот није питање избора, јер таквог избора у биполарном свету – НЕМА.

Хомосексуалност – НЕ ПОСТОЈИ.

Тако не може постојати ни дискриминација хомосексуалаца, нити могу бити угрожена њихова људска права. Једноставно – не можете узимати кисеоник ушима, нити пити воду кроз нос иако вам закони то могу дозволити или чак наложити.

Дакле, драги моји, закони које доносе загљупљени људи могу вам гарантовати да је ваше људско право да изаберете да се назовете птицом или крокодилом, али докле год припадата људском роду ви нисте птица. Припадност овом или оном роду или врсти или полу одређује само закон природе. Људи то не могу променити, већ могу само симулирати ову промену.

Ивона Живковић

One thought on “Шта је секс?

  1. polni reproduktivni odnos, ili reproductive sexual intercourse, koji za rezultat može imati novo ljudsko biće, je skraćeno na „seks“, a potom se „seksom“ zvala svaka bolesna perverzija, da bi na kraju dobili orjentaciju! sve samo manipulacijom rečima, frazama, simbolikom….u brak se ne stupa zbog ljubavi, već radi zasnivanja porodice, a porodica se zasniva rođenjem deteta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *