недеља, август 20, 2017
Насловна > ВИДЕО > Совјетска прича – Нацизам и Комунизам су исте тоталитарне структуре, засноване на социјализму (ВИДЕО)

Совјетска прича – Нацизам и Комунизам су исте тоталитарне структуре, засноване на социјализму (ВИДЕО)

На жалост, уџбеници нас не уче да су Стаљин и СССР починили геноцид, намерним изгладњивањем 7 милиона Украјинаца, и да је Русија сарађивала са нацистичком Немачком. Видео снимак потврђује заједнички напад на Пољску. 33 минут.
Нацизам и Комунизам су исте тоталитарне структуре, засноване на социјализму. С једне стране, постоји раса, а са друге класа, да би се на крају свело на завади па владај.

”Баскијци, бретонци, шкоти и срби, су као народ отпад, и морају да буду истребљени, јер су два корака иза, и није могуће да остваре напредак, у којем би били револуционарни”

Енгелсов цитат из 1849. године

6 thoughts on “Совјетска прича – Нацизам и Комунизам су исте тоталитарне структуре, засноване на социјализму (ВИДЕО)

 1. Poštovani gospodine Zariću,

  Uvažavam da vi drugačije vidite istorijske događaje od mene ali izjednacavati Staljina sa Hitlerom me je frapiralo. Posebno što ste stavili njihove propagande postere na kojima su u sličnoj pozi. Pomislio sam da je ovo zanimljiv sajt ali se prevarih. Izjednacenjem Staljina sa Hitlerom je posebno nemoralno jer time izjednacavate milionske sovjetske žrtve sa fašistima. A to je…..to je…..nemam rijeci. Ne bi vi danas bili tu da vam nije bilo Staljina i sovjeta. Zato je potrebno da nam se svima izvinite. Posebno nama čiji su preci ginuli sa Staljinovim imenom na usnama. Možda nisu bili u pravu sto se tiče komunizma ali su sigurno bili u pravu što se tiče fašizma. SMRT FASIZMU! SLOBODA NARODU!

  1. Овде се лепо види да нисам ја аутор репортаже. Што се тиче Хитлера и Стаљина, мислим да су приближно исти број Руса побили. Моје лично мишљење је да су и комунизам и фашизам створени у истом центру, као и све остале накарадне идеологије. Најновија је демократија. СМРТ ФАШИЗМУ И КОМУНИЗМУ! Поздрав!

  2. „Сајт „Антицензура“ није осмишљен и покренут да суди о томе шта је истина, а шта лаж, већ да обезбеди простор где ће моћи да се износе сви ставови. Чврсто верујем, да када се истина и лаж нађу једна поред друге, истина ће опстати, јер лаж као таква и не постоји. Лаж постоји само у одсуству истине.“

   Антицензура је сајт покренут са циљем да се на интернету обезбеди простор и могућност да се сазна и чује све оно што је на другим медијима скрајнуто, цензурисано, намерно прећутано и потцењено.

  3. МИСИЈА

   Антицензура је сајт покренут са циљем да се на интернету обезбеди простор и могућност да се сазна и чује све оно што је на другим медијима скрајнуто, цензурисано, намерно прећутано и потцењено.

  4. Хвала на уважавању!
   Ово је само један од много пропагандних постера које може свако да пронађе и упореди. Мало логике и здравог разума и увиђамо да су креирани од истих. Сајт је вама незанимљив, што не значи да је свима такав. Сајт не служи да би угађао појединцима, него да износи апсолутно свако мишљење и став, без обзира да ли се то некоме свиђало. Опште је познато да истина зна да изазове бурне рекције. Слажем се. Да није било Стаљина, Хитлера и Тита, ја бих био у свом завичају, а не у Швајцарској. Данас би нас било бар 50 милиона, а не само 7. Имали смо и ми „Стаљина“, „нашег друга Тита“, који нас је лепо таманио на Голом отоку. Не извињавам се, јер то што су људи гинули не значи да ја морам да сматрам те идеологије исправним. Све чињенице указују да су и Хитлер и Стаљин финансирани из истих извора а са циљем да народ гине. И на крају, без обзира на све, о свему мора да се отворено говори. Једноумље је овде забрањена тема. ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *