петак, август 18, 2017
Насловна > БЛОГ УРЕДНИКА > Слободно реци све што видиш и чујеш!

Слободно реци све што видиш и чујеш!

Широм света, па тако и у Србији, имамо ситуацију да се догађају ствари, које  су лоше, тичу се свих нас, а прећутане су нам. Чињеница је да многи људи „будним оком“ прате тзв. догађања у свету, али да због медијске забашурености и „ушушканости“ информација, не наилазе на одређене теме и приче, које би било добро истаћи.

Зато, драги пријатељи, ако осећате да као појединац можете дати допринос, ширењу информација, које могу некоме бити од користи; да је потребно да јавно изнесемо оно што моћни мисле да могу сакрити, како би манипулисали народом; ако сте свесни да у Србији влада неописив медијски мрак – пишите о томе, пренесите нам вест, коју су нам прећутали!

Постаните сарадник сајта „Анти Цензура“!

Пишите нам путем контакт формулара:
http://anti-censura.com/postanite-saradnik

4 thoughts on “Слободно реци све што видиш и чујеш!

  1. Ovo o radu vam je strava, on ne samo da dize moral vec i „oslobadja“! Koji li je to samo majcin sin, mudrijas smislio da mi je znati! Gospodo nemojte se brukati sa ovakvim pisanijima, apelijem na vas da se, pre nego sto plasirate te i slicne „mudrosti“, prvo informisete sta su najveci umovi covecanstva mislili i govorili na tu temu!
    Pozdrav i svako dobro!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *