субота, септембар 23, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Скандал: злоупотреба службеног положаја и претње смрћу

Скандал: злоупотреба службеног положаја и претње смрћу

Ужас! Неуропсихијатар др Љиљана Станимировић, седам година била начелник шабачке психијатрије, иако је пре две деценије покушала, да изврши самоубиство, због неузвраћене љубави.

На место в.д. директора Опште болнице у Шапцу, именована је неуропсихијатар др Љиљана Станимировић, дојучерашњи начелник шабачке психијатрије. Ништа чудно, да није у питању лабилна особа која је пре више од 20 година покушала да изврши самоубиство због неузвраћене љубави, конкретно због протођакона Љубомира Ранковића, директора „Гласа Цркве“. Случај је заташкао прота Влада Станимировић њен отац и чланови СПО-а…

 Кренимо редом … Др Љиљану Станимировић предложили су на ту функцију као нестраначку личност, што је апсурд и бестидна лаж!

dr-ljiljana-stanimirovic

У питању је подметачина СПО-а, а мамац је загризао СПС, баш онако како су и испланирали, да се са остацима Милошевићевог режима, обрачунају и сруше Дачића у ту сврху користећи, чак и неке прелетаче СПС-а, који цинкаре за СПО и обрнуто. Незваничне приче иду дотле, да је наводно др. Љиљана Станимировић најближа рођака Славице Ђукић Дeјановић и да је захваљујући томе именована на то место у циљу компромитовања СПС-а…. Нетачно је да је др Љиљана Станимировић нестраначка личност. Она је од оснивања СПО-а и активиста и један од оснивача. Даље… Самоубиство је покушала да изврши док је радила као лекар опште праксе у Мачванском Прњавору иначе седишту СПО-а.

Сви који су радили у Дому Здравља у Прњавору такође су били чланови СПО- а и увлакаче , рукољуби и послушници Вука Драшковића, бавећи се ширењем дезинформација, клеветањем, жигосањем и шиканирањем, политичких неистомишљеника, односно присталицама режима Слободана Милошевића, част изузецима… Строго чувана тајна ипак је процурела, а Мачвански Прњавор – безгласна ћутаоница, је проговорио…

Богати тата др Љиљане Станимировић, својој размаженој кћери испуњавао је све прохтеве и постарао се да се прашина слегне и случај заташка. Тешко оном, ко би проговорио у време политичких преврата … Што му није било тешко јер десна рука владике шабачког Лаврентија, силеџије и педофила. У то време свих 220 свештеника епархије шабачко- ваљевске јавно су се декларисали као чланови СПО-а, међу њима и отац горе споменуте. Владика шабачки, своје свештенике водио је и на поклоњење Папи у Ватикан, а и позната је његова наклоност Западу. Познате су и надлежним Институцијама његове склоности. Владила Лаврентије је силовао више девојака, а ту има и малолетница, у питању је педофил, који није усамљен и којих има још у редовима СПО-а, и на томе се нису зауставили силоване девојке је фотографисао и међусобно су размењивали дечију порнографију. Да ли Лаврентије, најпоузданији човек и човек од поверења Вука Драшковића , уопште сме да организује Мобу у Соко Граду!?

љиљана

Пре него што децу пошаљу у руке педофила, родитељи треба добро да размисле…. Али, наравно, намеће се питање, какве сад везе има Лаврентије са др. Љиљаном Станимировић!? Има итекакве. Својим несрећним жртвама Лаврентије прети „лудницом“, да ће их сместити на психијатрију и да ће др Љиљана Станимировић за њих да се постара, односно да их „ућутка“. Вратимо се опет на случај др Љиљане Станимировић и њених греха из младости, али и даље. Ако би посумњала да је нека девојка заинтересована за њену велику неузвраћену љубав ђакона Љубу, долазила би код ње кући и претила. То се десило и потписници ових редова….Љиљана Станимировић је пре двадесет година, упала у кућу доле потписане у присуству наоружаног мушкарца и претила смрћу, уколико потписница ових редова има нешто са њеним „момком“ Љубом Ђаконом !!!? Изашла је тек пред зору, кад јој је речено да ће бити обавештена полиција, да она лечи људе, али да она треба да се лечи… О свим тим њеним сулудим активностима, благовремено су обавештаване и надлежне институције, а постоје и сведоци…

Да ли једна таква лабилна особа, може да буде уопште лекар, а камоли директор болнице!? Да не заборавим и случај када је болесној жени којој је син као војник, био у заробљеништву, написала упут за психијатрију, уместо да јој напише инфузију, а несрећну жену вратили са речима, да онај ко је ту послао, треба да иде да се лечи. Разлог таквог понашања, њена болесна љубомора, јер је увртела себи у главу да њен вољени Љубомир Ранковић, има посла са ћерком дотичне. У међувремену десила се и саобраћајна несрећа у којој је погинула непажњом пијаног возача Жељка (Миливоја Веселиновића), иначе првог комшије Слађана Јовановића и када се пакао за потписницу ових редова наставио. Претили су ми смрћу, ликвидацијом, више пута сам опљачкана, физички су насртали на мене, уништавана ми је новинарска документација, ширене дезинформације, заплашивана сам, а владика Лаврентије ми је претио са ћерком свог пријатеља Љиљаном Станимировић, ако проговорим. Једном приликом један од његових свештеника гурнуо ме је низ степенице, отео фото-апарат, али ја нисам хтела да одем, све док полиција на мој позив није дошла.

Само два сата после тога владика Лаврентије сашаптавао се са Миломиром Веселиновићем тада начелником шабачке полиције, да то не процури у јавност и да се заташка. Одкуд сад Миломир Веселиновић!? Јер ми је и он претио, а рођак је особе одговорне за погибију моје сестре.

БЕСПОТРЕБНА ЗАВИСТ, ЗЛОБА И ПАТОЛОШКА МРЖЊА

 Уколико ми се било шта догоди, а то сам већ рекла на конференцији за новинаре, напомињем да и даље сумњам да се иза претњи смрћу и шиканирања крију Вук Драшковић, владика Лаврентије, др. Љиљана Станимировић, њен отац, Влада Станимировић, Миломир Веселиновић, Жељко Веселиновић одговоран за погибију моје сестре, његов отац Миливоје и Жељкова жена Весна Веселиновић, која ради у Касационом Суду, има ту још неких имена, али су они одавно познати онима који то треба да знају. Најновија замка и лаж Љиљане Станимировић и пропаганде једне пропале странке СПО-а, је да је наводно најближа рођака Славице Ђукић- Дејановић и да је захваљујући томе и именована за директора болнице. Можда госпођа Ђукић -Дејановић није упозната са причама које колају. И даље остајем при ставу да Љиљана Станимировић, треба да се лечи, а не да психички болесник буде на челу болнице. Дуго је СПО чувао ту тајну о покушају њеног самоубиства, али понеко је и проговорио. Иза Љиље Станимировић стоји поповско- педофилски лоби на челу са бестидним владиком Лаврентијем коме су уста пуна стидних длака од увлачења Драшковићу. Стоп мафији у белим мантилима! И као што рече несрећни Зоран Ђинђић, Вук Драшковић је душевни болесник, а изгледа да их у СПО-у има више,част изузецима!

Да се више никад не понови, Живко Трифуновић алиас Лаврентије силује, па у дослуху са ћерком свог пријатеља проте Владе Станимировића ,шаље своје жртве а међу њима је било и малолетница на лечење код „лабилне“ Љиљане Станимировић.

А лекари који се баве политиком, нек скину беле мантиле….. Нек не брукају професију и спремају политичке ликвидације и лудачке кошуље за политичке неистомишљенике….И обавезно да се подвргну лекарском прегледу, а не да се крију иза богатих очева. Пошто је мени већ прећено смрћу и годинама сам ћутала у страху за свој живот, дошло је време да проговорим.

Прочитајте и текстове о претњама, које су ми упућене:

„Мртва си, исели се“

„Јочићу, заштити новинаре“

Новинарима прете смрћу

Полиција обезбеђује новинарку

Новинарки прете убиством

Славица Јовановић

На фотографији др Љиљана Станимировић и владика шабачки Лаврентије.

 

 

 

 

14 thoughts on “Скандал: злоупотреба службеног положаја и претње смрћу

 1. „Doktor“ Ljiljana Stanimirovic nosena slepom ljubomorom i zaviscu prema lepim devojkama, na koje je ova razmazena tatina cerka bila bolesno ljubomorna sumnjajuci da su “ u semi“ sa protodjakonom Ljubomirom Rankovicem,lepu nastavnicu muzickog iz Sapca, koja je pevala u Crkvenom horu , je smestila u ludnicu, umisljajuci da je „usemljena“ sa Rankovicem. Postoje mnoge informacije koje govore da je nastavnicu muzickog i druge osobe koje nemaju blize rodbine namerno pravila ludim, pisala im lazne dijagnoze u saradnji sa „nekim“ iz Centra za Socijalni rad, kako bi se na protivzakonite nacine dokopali imovine, prvenstveno stanova, ovih nesrecnih lica, koje bi kasnije uknjizili u katastru na ime nekog svog clana rodbine. Kad je svestenik Bogdan Simanic iz Sapca vladiki sabackom Lavrentiju rekao u lice da zna koga je sve silovao, Lavrentije mu uz pomoc „doktorke“ Stanimirovicke cerke svoje desne ruke prote Vlade Stanimirovica, zenu smesta na psihijatriju, a Simanicu oduzima parohiju!

 2. Da se nadovezem na ove komentare iznad, smatrajuci se i te kako upucenim. Sad je sve jasno. Iskompleksirana i bolesno ambiciozna“doktorka“ Ljiljana Stanimirovic, razmazena cerka prote Vlade Stanimirovica, desne ruke vladike Lavrentija i kuma prote Srecka Radosavljevica svim snagama pomaze Dusanu Radosavljevicu Osnivacu SPO , da se domogne vlasti i osveti novinaru Slavici Jovanovic na koju je bila bolesno ljubomorna, uvrtevsi sebi u glavu da ima nesto sa njenim „momkom“ protodjakonom Ljubomirom Rankovicem, kada je zbog neuzvracene ljubavi pokusala da izvrsi samoubistvo u Macvanskom Prnjavoru i kad su je polumrtvu vracali u zivot i vodili na raznorazna ispiranja i usivanja, svaka njena druga rec tvrde prisutni bila je:- Ili njemu il u crnu zemlju! Svi oni koji su znali nesto o tome bili su „nagradjeni“ za cutanje, gotovo svi su neregularno dobijali posao . Ali, labilna Ljiljana se plasi da ne progovori o njenom pokusaju samoubista Jovanovic Slavica i tada zapocinje organizovani progon Jovanovicke. Dok je bila u Valjevu kod rodbine Jovanovicka, Ljiljana je u prvu kucu do kuce njene rodbine, kod Z. Vuletic , poslala da „stanuju“ Mika i Dana, mladi bracni par, kom je Ljiljana rodbina. I naucila ih da rukuju kamerom i foto- aparatom da je snimaju ukoliko slucajno izadje sa protodjakonom Ljubomirom Rankovicem. U ocajnom strahu da ce se razotkriti njen greh i sklonost suicidu Stanimirovicka je sve aktivnija sa Dusanom Radosavljevicem, Milanom Milinkovicem i Cedom Cvorkom u jacanju SPO-e, ciji je ona okoreli pristalica i Osnivac. U svojim bolesnim ambicijama ne mireci se sa porazom da je Rankovic nece, iako mu se na desetine puta bacala pod kola, Stanimirovicka kao u horor filmofima krece u „osvetnicku akciju“ , odnosno u jurnjavu kolima za Ljubomirom Rankovicem. I znate sta se desilo, Rankovic je doziveo saobracajni udes nadomak Valjeva i tada je morao da operise i lice i nos . Da precuti kako je doslo do udesa, obecavaju mu kule i gradove, a najvise da ce legalizovati preko svojih veza partijski a ne crkveni radio “ Glas Crkve“ . Ljuba djakon pocinje da uziva sve privilegije i da koristi manastirske sume kako mu se prohte.Ovaj djakon, poznat najvise po pijanstvima i kako se skida u donji ves po kafanama i otima od muzicara mikrofon i pijan peva pod stolovima i ispod stola, u Lelicu je jos dok je isao u skolu od svojih skolskih drugova zapamcen kao kleptoman. Voli tudje, vise nego leba, a najvise da sa svalerkama u „sevdahu“ sa sebe cepa kosulje. Stanimirovicka, ne prihvatajuci poraz ni dalje ne odustaje. Kad Ljubomir Rankovic ima svoje emisije o religiji, mada ne znam o cemu ova nemoralna osoba propoveda, Ljiljana se utrkuje da dobije termin da i ona ima svoju emisiju“ na temu zdravlja“ ne bi li se slucajno sreli u hodniku Glasa Podrinja, gde se nalazi i sabacka televizija.

  Osilila se, podrzavaju je kriminalci i narko- mafija , prednjace braca Suvajdzici koji su i njoj i Vuku Draskovicu obezbedzenje. Ali, ona dolazi na ideju kako bi mogla da naudi Jovanovicki koja joj je pomrsila racune, angazuje svoju pacijentkinju Miru Obren. , vise poznato policiji, da Jovanovicki pokusa da ubaci u torbu pola kilograma droge. Srecom Jovanovicka, odlazi kod jedne nadlezne osobe i sve to predocava, trazeci da se njen razgovor snimi. Ne znajuci kako da sto vise ojaca, a poznavaoce njene biografije ucutka, imunitet joj treba po svaku cenu. Dusan Radosavljevic i Milomir Veselinovic joj obecavaju mesto Ministra Zdravlja, ali po cenu da ucutkaju „crvenu pionirku“ , kako su zvali novinarku Jovanovic. Milomiru Veselinovicu je obecano da ce biti Ministar policije, ako Draskovic se opet vrati na vlast. I onda su krenuli svim silama. Novinarka Jovanovic je otisla kod Ljubomira Rankovica i u prisustvu njegove zene Vere, upozorila ga da je progoni zbog njega Ljiljana Stanimirovic i da nesto preduzme po tom pitanju. A onda zamajac, kako je Slavica cesto bila u Crnoj Gori, Republici Srpskoj ili u Beogradu, Ljiljana pocinje da progoni njenu rodjenu sestru sada vec pokojnu Sladjanu Jovanovic, koja je radila u frizersko- kozmetickom salonu preko puta crkve u Sapcu. Bukvalno se na njoj izivljavala. Kada je Sladanina gazdarica Ljuba, htela o tome da progovori, Ljiljana je kasnbije smesta na psihijatriju i proglasava ludom. Ljiljini prohtevi postaju sve veci.

  Ova bivsa loznicka snajka, koja je bila udata u familiju Cotrica i kuma Arkanovog ubice iz Loznice, cak i kad se udavala imala je“ bisere“ , trazila je da prilikom vencanja, ispred nje stoji slika Ljubomira Rankovica i da u nju gleda! Posle razvoda , pocinje da se navodno interesuje za problem narkomanije. Ucenjenjuje Lavrentija snimcima i video zapisima gde je Lavrentije u intimnim odnosima sa maloletnicama. Priteran u cosak Lavrentije joj odobrava suludu zamisao. Da se u manastirima bez ikakvog nadleznog osoblja lece narkomani. Peranovica poducava da primenjuje silu nad narkomanima. I svi ti nesrecnici postali su zamorcad bolesne i bolesno ambiciozne“ doktorke“ Ljiljane Stanimirovic, koja je imala i svog profesionalnog snimatelja koga je placala novcem od narko- mafije sa kojom odavno saradjuje, taj fotograf je imao jedan jedini zadatak, da svud u stopu prati novinarku Jovanovic Slavicu, da joj nocu ulazi u kucu i da je snima na svakom koraku, cak i kad je bila na novinarskim zadacima. Taj fotograf se zove Jovan Jekic! I on i njegov brat Vlada Jekic, su aktivisti SPO- e, ali je Jovan obucio svog bratica Milosa Jekica da sad on malo uhodi Jovanovic Slavicu, skim se vidja, skim se sastaje itd. Milos Jekic je poturen od strane SPO, stranci SNS i u Macvanskom Prnjavoru se nalazi u Savetu mesne zajednica. Nista ne cudi, da nije rec o prevejanom lopovu, koji se najvise izvestio u obijanju vikendica. Iako je nedavno uhvacen u obijanju vikendice Dragana Erdevickog Lele, policija ga ne dira! Njega stiti Milomir Veselinovic iz Petkovice I Dusan Radosavljevic, a za njegove kradje drugi robijaju. Najsvezije informacije govore da je da SPO- vci i njihovi kriminalci pripremaju atentat na Dacica, ali ne vatrenim oruzjem. Vec huskanjem nervnog bolesnika na njega, da prodje kao Bosko Perosevic. I ko je ovde lud i ko stiti kriminalce. POLICIJO KORUMPIRANA!!!

 3. KADA JE MAJCI JOVANOVIC SLAVICE NOVINARKE RUZI NJIHOV KOMSIJA PRILIKOM INTERVENCIJE POPRAVKE ZUBA RADI SE O VLATKU CIRKOVICU STOMATOLOGU, KOJI JE TOM PRILIKOM RUZU ZASEKAO PO GORNJOJ USNI I DOBRO ZAPARAO I IZNAD NAUSNICA, A RUZU UBEDIO DA GA NE PRIJAVLJUJE I DA TO NIJE NISTA, TAKO DA ZENA NIJE PRIMILA NI TETALPAN, NITI BILO KAKVU ZASTITU OD TROVANJA. KAKO NJEGOV OTAC RANISAV I ON GODINAMA RADE U DOMU ZDRAVLJA, POVEZUJU SE SA STANIMIROVICKOM: STANIMIROVICKA PREKO RADE DJURIC ALI DA TO RUZA NEPOSREDNO PRED SMRT DAJE NAVODNO “ DIKLOFENAK“ , ALI PO PRICAMA DALA JOJ JE NESTO SASVIM DRUGO JER JE RUZA BILA NETOLERANTNA NA LEKOVE. GOVORI SE DA JE RADA DJURIC KOJA TAKODJE RADI KAO CISTACICA U DOMU ZDRAVLJA NAMERNO OTROVALA RUZU, PO SAVETU „DOKTORKE“ LJILJANE STANIMIROVIC, LJILJANA JOJ ZAUZVRAT JE ZAPOSLILA ZETA DA RADI KAO VOZAC SANITETA U PRNJAVORU, CIRU SAMARDZIC, A OBECALA JOJ JE ZAPOSLITI I CERKU MEDICINSKU SESTRU SVETLANU DJURIC SAMARDZIC. NISTA NEOBICNO DA RADA DJURIC NIJE SESTRA SESTRA OD RODJENE TETKE VESNI VESELINOVIC SUDIJE VRHOVNOG KASACIONOG SUDA, INACE ZENE ZELJKA VESELINOVICA ODGOVORNOG ZA POGIBIJU RUZINE CERKE SLADJANE JOVANOVIC KOJA JE POGINULA SA SAMO 21 GODINU NEPAZNJOM PIJANOG VOZACA SVOG PRVOG KOMSIJE ZELJKA. LJILJANA STANIMIROVIC JE OBECALA POSAO NA PSIHIJATRIJI I CERKI VLATKA CIRKOVICA KOJA STUDIRA PSIHOLOGIJU. DUSAN RADOSAVLJEVIC SPO-VAC I JE PREKO SVOJE ZENE GOCE IZ PETKOVICE RODJAK I MILOMIRU VESELINOVIC I MILIVOJU VESELINOVIC I GOJKU VESELINOVIC I VESNI VESELINOVIC SUDIJE VRHOVNOG KASACIONOG SUDA, ALI JE ISTO TAKO U RODBINSKOJ VEZI PREKO ZENE I SA CIRKOVIC VLATKOM STOMATOLOGOM; JER NJEGOVA ZENA GOCA I ZENA VLATKOVOG BRATA BRANKA SU RODJAKE OBE IZ PETKOVICE. VLATKO JE INACE POLUHRVAT , MAJKA NEDA MU JE HRVATICA TAKODJE SPO- VAC I POZNAT PO TOME, STO NIJE HTEO DA IDE NA RATISTE JER NE MOZE DA PUCA NA BRACU HRVATE! I JOS MNOGO TOGA IMA U OVOM VRZINOM KOLU ORGANIZOVANOG KRIMINALA, ZLOUPOTREBE SLUZBENOG POLOZAJA, NEPOTIZMA, KORUPCIJE, PANDORINA KUTIJA ZLA VUKA DRASKOVICA!

 4. EVO STA SU RADILI SPO-vci u MACVANSKOM PRNJAVORU . NJIH SEDMORICA OKORELIH SPO-vaca, PRE SKORO DVADESET GODINA SILOVALI SU SLAVICU IVANOVIC 1971 .GODISTE , PUSTALI NA NJU PSE SNIMALI JE , TU SLAVICU IVANOVIC 1971. ZNAJU PO NADIMKU „SAMANTA FOKS“ . PREDVODIO IH JE DAKA A SPOMINJE SU I NEKI „UGLEDNICI“ IZVESNI PETRICIC ITD. JEDAN OD AKTERA TOMA GIBON VULKANIZER KADA JE HTEO O SVEMU JAVNO DA POSVEDOCI I KOJI JE ODBIO DA UCESTVUJE U SILOVANJU, ISCENIRALI SU MU SAMOUBISTVO VESANJEM!!! TA SLAVICA IVANOVIC JE OD POSLEDICA SILOVANJA I IZIVLJAVANJA SKRENULA I NIKAD NIKO NIJE POKRENUO OVAJ SLUCAJ ZATO STO JE MICA JAK U VEZI SA KRIMINALCIMA I ORGANIZOVANIM KRIMINALOM! MICA JE BIVSI NACELNIK SABACKE POLICIJE MILOMIR VESELINOVIC NAJVECA KRTICA U MUPU! KAKO SE SESTRA SLAVICE IVANOVIC ZOVE SLADJANA ISTO KAO I KOD NOVINARKE JOVANOVIC, SPO DA BI KOMROMITOVAO NOVINARKU JOVANOVIC KOJA ZNA PREVISE KAO I NJENE KOLEGE O KRIMINALU MICE I VUKA DRASKOVICA, GOVORIO.:ETO ODVEDOSE SLAVICU U LUDNICU! RADILO SE O SLAVICI IVANOVIC, KOJU SU ONI KASNIJE IDENTICNO OBLACILI KAO STO SE OBLACILA NOVINARKA NJENA IMENJAKINJA JOVANOVICKA I SLALI ISPRED SANITET: PLAN SPO-vaca I LABILNE“ DOKTORKE“ LJILJANE STANIMIROVIC BIO JE DA KAO SLUCAJNO DODJE DO ZAMENE IDENTITETA, TEK TOLIKO DA SE JOVANOVICKA ISKOMPROMITUJE I DAJU JOJ SE POGRESNI LEKOVI, A POSLE JE VEC KASNO. NA NJIHOVU VELIKU ZALOST JOVANOVIC SLAVICA NIKAD NIJE BILA U LUDNICI, IAKO SU ONI SA CLANSKIM KARTAMA SPO TO PRIZELJKIVALI. SPO-vka „DOKTORKA“ LJILJANA STANIMIROVIC DUBOKO NESRECNA ZBOH NEUZVRACENA LJUBAVI, POKUSALA JE U TOM ISTOM MACVANSKOM PRNJAVORU ZBOG PROTODJAKONA LJUBOMIRA RANKOVICA DA IZVRSI SAMOUBISTVO, RANKOVIC JE INACE DESNA RUKA VUKA DRASKOVICA, LJILJANA U DOGOVORU SA MILANOM MILINKOVICEM IZ GLASA CRKVE I DUSANOM RADOSAVLJEVICEM SALJE NAVODNO EKIPU STRUCNOG TIMA LEKARA DA PRATI NOVINARKU SLAVICU JOVANOVIC JER TO TRAZI VUK DRASKOVIC I MILOMIR VESELINOVIC, TU GRUPU „STRUCNIH LEKARA“ CINE POJEDINI GLUMCI SABACKOG POZORISTA!!! KORISTILI SU FIZICKU SLICNOST IVANOVIC SLAVICE SA NOVINARKOM. KAD NI TADA NISU USPELI KRECU U AKCIJU SA SVETLANOM CIRKOVIC KOKANOVIC PEDOFILKOM, TAKODJE FIZICKI SLICNOJ NOVINARKI JOVANOVIC. TA PEDOFILKA SVETLANA CIRKOVIC KOKANOVIC JE LJILJANA PRIJATELJICA I PACIJENTKINJA I GODINAMA JE NASRTALA NA DECU, A CUDI STO RADI U PEKARI LEKA PREKO PUTA SKOLE A POLICIJA NISTA NE PREDUZIMA! KAD NI TU NISU USPELI PRONALAZE I TRECU FIZICKI SLICNU JOVANOVICKOJ, U PITANJU JE NARKOMANKA IVANA SRDANOVIC SESTRA OD RODJENE TETKE PEDOFILKE SVETLANE CIRKOVIC KOKANOVIC A ZENE MILANA MILINKOVICA IZ GLASA CRKVE. IVANU SU ZADUZILI DA ODE U UDRUZENJE NOVINARA SRBIJE DA SE PREDSTAVI KAO JOVANOVICKA I DA PREUZME NJENU LEGITIMACIJU!!! PRED JOVANOVIC SLAVICU CESTO IZLAZI DUSAN RADOSAVLJEVIC I TRAZI JOJ „RADNU KNJIZICU“ STO SE DESILO I NA ULAZU U ZGRADU DUSANA OSTOJIC 1 U SAPCU !

 5. KADA JE SVESTENIK BOGDAN SIMANIC IZ SAPCA OTISAO KOD VLADIKE LAVRENTIJA TRIFUNOVICA I REKAO MU U OCI DA ZNA KOGA JE SVE SILOVAO, VLADIKA LAVRENTIJE NAJBLIZI SARADNIK VUKA DRASKOVICA MU JE ODUZEO PAROHIJU I RASCINIO GA! A NJEGOVU ZENU PREKO SVOJIH VEZA „DOKTORKA“ LJILJANA STANIMIROVIC SMESTILA JE NA PSIHIJATRIJU!!!

 6. Da li „komentatori“ sa clanskim kartama SPO -e, znaju ko mi je pretio
  smrcu ?! Treba li da pogadjam ? Verovatno znaju!!!

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CEMQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.anem.rs%2Fsr%2FmedijskaScena%2Fvesti%2Fstory%2F7315%2FPRETE%2BNOVINARKI%2BUBISTVOM.html&ei=fo5nU8fDM-Ku0QXSnYCQDg&usg=AFQjCNG0Uph1qBg9eE3QEhxAB_NV9xiC_w&sig2=RM2js7O7KQe3LB5wtMc5UQ&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&cad=rja&uact=8&ved=0CCoQFjAAOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.mc.rs%2Fnovinarki-prete-smrcu.6.html%3FeventId%3D29373%26eventDate%3D2006%2F9%2F14&ei=OI9nU8a3HKSd0AXXt4DgCg&usg=AFQjCNG5MrH_J9qfbOdLiBW7oZgaen7pTw&sig2=cWdTRpVxoglXmPpO43_u2A&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CHoQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fserbian.serbia.usembassy.gov%2Fsr%2Fljudskih-prava-2006-srbija.html&ei=7I9nU-GRL8mt0QXyoYCoDQ&usg=AFQjCNEri2eRp5nPV3xbuVdH8ngzgWPLsA&sig2=VzA5hIyHrbsLejM0IuwvRw&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CHkQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.politika.rs%2Frubrike%2FHronika%2Ft4486.lt.html&ei=GpBnU5qcEoGV0QXYpYDQDA&usg=AFQjCNEEJY1GfBOR9ZKiCqJAY_iEJEw1pQ&sig2=I5aI5LlfN1d9Z3_izIRzbA&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mc.rs%2Fpolicija-obezbedjuje-novinarku.6.html%3FeventId%3D29034&ei=mJJnU6HNEO_I0AWfiYCwBw&usg=AFQjCNF8bqElz11qG_0LRwWvc55rJ5xdyg&sig2=y2blpJE8E3-YjM34R2CKRw&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDwQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.danas.rs%2Fdanasrs%2Fsvet%2Fglobus%2Fsavet_evrope_osudio_ubistva_novinara.12.html%3Fnews_id%3D101056&ei=UJRnU7afAYiz0QXj84CwCQ&usg=AFQjCNHftih4h_3h7MtsOAObfopqLINo9A&sig2=-wXqS9S6ot3EEpJUk05mTw&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CDUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.anem.rs%2Fsr%2FmedijskaScena%2Fvesti%2Fstory%2F7315%2FPRETE%2BNOVINARKI%2BUBISTVOM.html&ei=cppnU6uJHsKI0AWQw4CIBA&usg=AFQjCNG0Uph1qBg9eE3QEhxAB_NV9xiC_w&sig2=iPH-y3Lc8GhMjpej0OxF-Q&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0CFMQFjAE&url=http%3A%2F%2Fforum.b92.net%2Ftopic%2F30736-novinari-u-srbiji%2F&ei=cppnU6uJHsKI0AWQw4CIBA&usg=AFQjCNHnlH9MBfmZ8f1N-b9ZI04tmz6k9A&sig2=jXaZHhRiHdLNcNxIqrx76w&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=40&cad=rja&uact=8&ved=0CHQQFjAJOB4&url=http%3A%2F%2Fwww.hnd.hr%2Fhr%2Farhiva%2Fshow%2F61155%2F&ei=FqdnU5WPHsjW0QXK3IHwCA&usg=AFQjCNG97_5-05OhemOzdwdwumDtgW2Hhg&sig2=xSnFtFzMYkxaJcVOmBoURQ&bvm=bv.65788261,d.d2k

  https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=40&cad=rja&uact=8&ved=0CHQQFjAJOB4&url=http%3A%2F%2Fwww.hnd.hr%2Fhr%2Farhiva%2Fshow%2F61155%2F&ei=FqdnU5WPHsjW0QXK3IHwCA&usg=AFQjCNG97_5-05OhemOzdwdwumDtgW2Hhg&sig2=xSnFtFzMYkxaJcVOmBoURQ&bvm=bv.65788261,d.d2k

 7. Хвала Богу да неко смије да изнесе истину,ово и слично сам слушао већ 20 година од свештеника и од саблажњеног народа,али све у повјерењу.

  Славица је покренула нешто што нико није смијо.

  Све похвале за храброст.
  Ова храброст је за медаљу.

 8. Istina je ta Ivana Srdanovic, je narkomanka i bila je u redakciji Podrinskog telegrafa, koji je finansirao zet od te pedofilke Svetlane Cirkovic Kokanovic, Nikola Gligoric. List je uredjivao Milan Milinkovic samozvani novinar Glasa Crkve i teski alkoholicar, koji se takodje lecio na psihijatriji od alkoholizma, u toj redakciji bila je i Violeta Vucetic, cerka cuvene krtice iz policije Mike Vucetica, komandira stanice policije u Prnjavoru Macvanskom, koji je ziveo na racun kriminalaca koje je obavestavao o eventualnim hapsenjima i za sve se instrukcije obracao najvecoj krtici MUP-a Milomiru Veselinovicu iz Petkovice, Dusanu Radosavljevicu i Vesni Veselinovic, koja radi u Vrhovnom Kasacionom Sudu. Cerka Mike Vucetica Violeta je teski tabletoman, koju je pop Srecko Radosavljevic zaposlio da radi u Patrijarsiji. Nikola Gligoric bivsi vlasnik Interneta SPEJSNET je preko muslimana iz Tuzle Safeta Bosnjakovica, ozvucio pola Macvanskog Prnjavora. Njegova supruga Duca je cerka pedofilke Svetlane Cirkovic Kokanovic je teski ponavljac, koja ni osnovnu skolu nije zavrsila, ali se i te kako bavila prisluskivanjima policije sa svojim covekom. Ljiljana Stanimirovic „doktorka“ je svoje pacijente huskala na one koji su znali jezivu istinu o njoj, ali isto tako zajedno sa Lavrentijem i Ljubomirom Rankovicem, osim sto je prisluskivala policiju uz saglasnost Milomira Veselinovica, snimala je krisom za Vuka Draskovica i pripadnike Jedinice za Specijalne Operacije , koji su bili na zadatku. Takodje sa nekim repovima Vuka Draskovica iz BIA , slala je grupu profesionalnih glumaca da prati one koji nisu za Draskovica i da sugestivno to predstavi, kako odredjeno lice prati „strucan lekarski tim“ . Postoje sumnje da je upravo ona kao okoreli Draskovicevac, uz blagoslov Milomira Veselinovica izvela napad na sestru Zorana Djindjica!!! I sad vi cutite ili podignite optuznicu. Sta mislite kome smeta istina od koje se dize kosa na glavi. Da li Ljiljana Stanimirovic „doktorka“ i Svetlana Cirkovic Kokanovic pedofilka, znaju ko je ubio sudiju Ljubisu Petresevica iz Novog Sela ili Sladjanu Erdevicki- Stanisic, koju su opijali, podvodili, drogirali i na kraju se vrlo misticno utopila ili je otrovana, to je 24. zena iza koje je ostalo troje dece, koju su drogirali i ucenjivali video snimcima. Svetlana Cirkovic Kokanovic pedofilka, je neko ko je bez prekida o toj mucenici Sladjani sirio dezinformacije i neistine, a i u komsiluku su. Zbog cega niko ne uradi obdukciju ?! Rodoljube Milovicu, cutis ???!!! U Srbiji kriminalci kad nekom naude, prete zrtvi Upravom Kriminalisticke Policije!? I tobom Rodoljube Milovicu krtico i saradniku stranih obavestajnih sluzbi!!!!

 9. Nista od gore iznetog ne iznenadjuje. Govori se i da je vrlo strucna i podmukla Ljiljana Stanimirovic, posle pokusaja samoubistva u Macvanskom Prnjavoru pretila svima koji su upoznati da ne progovore. Labilna “ doktorka“ koja se bavila ucenama i iznudama, kao clan osnivac SPO , gde je i njen otac prota Vlada Stanimirovic, cak je i narkomanske zavisnike snabdevala narkoticima, preko poznatih telehranitelja Draskovica brace Suvajdzic iz Sapca, okorelih kriminalaca. Po potrebi, ako zatreba bila je spremna i da nekom poturi narkotik u saradnji sa kriminalcima. Kada je vladika Lavrentije prijatelj njenog oca silovao i nastavnicu muzickog iz Sapca, koja je inace pevala u crkvenom horu , Stanimirovicka se preko svojih veza postaralas da je smesti u ludnicu. Jer padom Lavrentija, pala bi i ona. A onda se zajedno sa odredjenim licima iz centra za socijalni rad, posto je ta silovana nastavnica muzickog, jedinica i naslednica luksuznog stana, bez ikakve rodbine, dosetila da taj stan otudji. Taj princip, smestiti nekog u ludnicu i oduzeti mu imovinu u saradnji sa centrom za socijalni rad, traje vec odavno. Mnogo je stanova „otudjeno“ . Jedna od onih koja je bila upoznata sa pokusajem samoubista labilne Ljiljane Stanimirovic, u Macvanskom Prnjavoru, koja joj je inace bila i komsinica, je i Svetlana (Svete) Cirkovic, udata Kokanovic. Otac Svetlane Cece Cirkovic, bio je jedan od najpoznatijih pedofila, a cerka je krenula njegovim stopama, godinama se izivljava na bespomocnoj deci, ona cuti o Ljilji, Ljilja cuti o njenoj bolesti. Svetlanu stiti Milan Milinkovic, lokalna sljkokara i pijandura, samozvani novinar, „Glasa Crkve“ koji je ozenjen sestrom od tetke Svetlane Cirkovic, Ivanom Srdanovic. Svima je zajednicko clanstvo u SPO-e i zajednicki zastitnici : Milomir Veselinovic, bivsi nacelnik sabackog SUP-a, Dusan Radosavljevic bivsi predsednik skupstine opstine Sabac, ozenjen sestrom Milomira Veselinovica i drugi. Da zlo bude gore Svetlana Cirkovic- Kokanovic radi u pekari Leka, preko puta skole i niko ne razmislja o tome, da li ova Ljiljina pacijentkinja i obratno , danas sutra nece napastvovati jos neko dete.

 10. Ima mnogo kriminalnih dela vezanih za Lavrentija Trifunovica. Prodao je zajedno sa Milomirom Veselinovicem, bivsim nacelnikom sabacke policije koji je rodom iz Petkovice, u saradnji sa Gojkom Veselinovice, predsednikom mesne zajednice Petkovica i surakom SPO-vca Dusana Radosavljevica , bivsim predsednikom skupstine opstine Sabac, a sinom najpoznatijeg spijuna kojeg je Srbija ikad imala prote Srecka Radosavljevica, koji je za vreme rata po crkvama krio radio- stanice i spijunirao vojsku i policiju, zbog cega je i hapsen. Isti taj Srecko Radosavljevic spijun vatikanski , zajedno sa Miilanom Milinkovicem samozvanim novinarom i lokalnom sljokarom i ekipom iz Glasa Crkve , pripremio je teren da u porti crkve u Macvanskom Prnjavoru podigne spomenik kralju Karadjordjevicu, iako nikad kroz istoriju nije zabelezeno da su Karadjordjevici imali veze sa Macvom, ali ovi potonji su u krvnom srodstvu sa engleskom kraljicom, a Lavrentije sa Vatikanom. Istina je da se na dvoru vladike vatikanskog Lavrentija nalazi unuka Generala Fon Lera, koja verovatno spijunira. Manje poznato je da je Lavrentije dok je boravio u Australiji, cupajuci najgore ubice i kriminalce iz zatvora sa kojima se kasnije okumio, ucenjen od stranih sila sa – pedofilijom! Odnosno, ucenjivan je sa video i fotografskim snimcima gde se izivljava na maloletnoj deci. Da se o tome ne bi govorilo, jer na Zapadu, katolicka crkva i pedofilija, to je njima nista, oni su Zivka Trifunovica uslovili da sto vise Srba pokatolici. Svi Srbi koji prihvate da zive u nekoj katolickoj zemlji, moraju da se odreknu svoje, a prime katolicku veru. Dalje, da se vratimo na pocetak. Sto hektara manastirske sume, koja pripsada manastiru Petkovica i Cokesina, surak Dusana Radosavljevica, Gojko Veselinovic iz Petkovice, a preko Lavrentija i svog rodjaka Milivoja Veselinovica prodali su da bi izmirili sudske troskove ni manje ni vise nego Ljubisi Buhi Cumetu, skim su u odlicnim odnosima. O kakvim je sudskim troskovima rec? Starac Dusana Radosavljevica, udario je kolima coveka i kad je trebalo da se izmiri dug, on se dosetio i prodao manastirsku ili pitam ciju imovinu ? Zar sume ne bi trebalo da bude vlasnistvo drzave, a ne kriminalaca ?! Gde si korumpirana policijo, kad ti je Rodoljub Milovic dao zeleno svetlo, za sve kriminalne radnje u Srbiji. Koliko svojih krtica u policiji, ima Lavrentije, siledjija, pedofil i nasilnik ?!

 11. dodao bih i jednu stvar,45000 porodica Srbskih je dobilo trajnu zabranu povratka na KIM,po uredbi ministra policije 1945-e,Vlade Zecevica,rodjenog rodjaka Lavrentija,koji inace je,,postao jedan od najbogatijih zemljo-veleposednika,a evo i kako..2 dinara od prodate flase iz punionice vode kod manastira Tronosa, u selo Korenita,ide Lavrentiju,par kamenoloma,koje je Vladika Lavrentije iznajmio,NJEMU PLACAJU RENTU-KIRIJU,stotine hektara sume,koje je Crkva dobila kroz restituciju,koristi Njegov ,,LJUBO RANKOVIC,,i pikanterija za kraj….STVARNI VLASNIK FARMAKOMA,JE STA MISLITE KO..VLADIKA I NJEGOV PULEN…DUSAN PETROVIC/bivsi DS,SAD TADICEVAC,jer je Dusana kao malu bebu,Vladika Lavrentije,,,smestio u advokatsku porodicu Petrovic,,jer je njegova bioloska majka,zbog tada(1965/66),,afere trudnoce,sa jednim radnikom Loznicke Viskoze,inace HRVATOM,nije mogla podici,verovatno njena porodica je bila protiv toga,se posle Dusanovog rodjenja,ZAMONASILA,TE JE DANAS IGUMANIJA MANASTIRA(po Lavrentijinoj zapovesti) COKESINA(MATI ANA)!

 12. citajuci ovaj tekst,da dodam par crtica…vladika trifunovic je,za neupucenje,RODJENI RODJAK(od istog je zamonasen,kasnije i proteziran na mesto na kojem je danas)RASPOPA VLADE ZECEVICA,MINISTRA UNUTRASNJIH DELA U VLADI JOSIPA BROZA 1945,KAD JE ZECEVIC ,,POTPISAO UREDBU TE TITOVE VLADE,DA 45.000 SRBSKIH NA KOSOVU I METOHIJI SE,,NE MOGU,,NIKAD VISE VRATITI NA KOSOVO I METOHIJU,,!!A rodjak je sa Vladom RASPOPOM Zecevicem,tako jer su im MAJKE RODJENE SESTRE! inace potonji Vladika ima,ZENU-NALOZNICU(cerka ili unuka generala LERA-2 SV.RAT)u SVOM ,,SOKO GRADU,koji se inace za zainteresovane,nalazi tacno na..666 metara nadmorske visine,kao i sa telefonskim brojem manastira koji ima u svom broju tri 666!

 13. После смрти,старог,Шабачког,Монтгомери, владике,Велимировића,који је био даса у сваком облику,Дође,овај,сссплеткарошшш,љукава,љиссицццааа,довео,сплеткарењем,мамлазззе на власт,и сад му не смета,а већ је четрн’ес,година главни,НЕДОДИРЉИВИ,што је главно, сметлиште, смрдљиво,на ‘? метара од цркве,па лети све смрди,може да нареди да се склони,за десет дана,нема, ал’неће,да се мешшша’шатро није то пос’о,цркве.?????ако одем пре њега на онај, свет, нека, зна, да, га, ја ,горе, чекаммм.НАРЕДИО ЈЕ ПОПУ ДА МЕ ИСТЕРА ИЗ ЦРКВЕ,НА ГРУБ И ПРОСТАЧКИ НАЧИН,ШТО ЈЕ ОВАЈ И УРАДИО.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *