петак, август 18, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Сетва смрти

Сетва смрти

Америчко друштво је изгубило компас: конзумирање непастеризованог млека, на пример, проглашено је за злочин, а детету је потребна дозвола родитеља за посету музеју…

Аутор
Мара Керн

Кампања фармацеутске индустрије заиста је застрашујућа и до сада невиђена. Ради се о постаменту у природној величини, на којем је приказана смрт са косом у руци и са пригодним транспарентом: „Флу шотс хир“, односно „Вакцином против грипа – овде“ За сиротињу која је још увек оклевала осмишљена је „понуда која се не одбија“ – сваки убод омогућава пет долара попуста на рачун који се направи у њиховој радњи.

Док се кампања захуктавала у свим продавницама „Валогринса“ – „Џудикал воч“ (Јудициал Ватцх) је објавила тајне владине документе у којима ФДА признаје још 26 смртних случајева изазваних Мерковом ЦБС вакцином „гардасил“ (у преиоду од септембра 2010. до септембра 2011.), чему треба додати 3.589 захтева за одштету услед озбиљних и грајних оштећења здравља. Ово не спречава Обамину владу да подржи спроведену провакцина кампању у државним образовним установама.

ГАРДАСИЛ У КОРПУСУ „ДЕЧЈИХ ПРАВА“

Америчко друштво је изгубило компас: конзумирање непастеризованог млека, на пример, проглашено је за злочин, а детету је потребна дозвола родитеља за посету музеју…, али је одлука о убризгавању непознатих састојака у крвоток дванаестогодишњака увршћена у корпус “дечјих права“, што подразумева „право“ да о томе деца самостално одлучују. Калифорнијски гувернер Џери Браун подржао је „демократски принцип“ актом којим се озакоњује вакцинисање дванаестогодишњака „гардасилом“ у школи, без знања и одобрења родитеља. Многи родитељи протестују против одлуке, називајући цео поступак „хемикал репинг“ (силовање хемикалијама), поготово што се вакцином „за спречавање рака грлића материце“ вакцинишу и дечаци.

Статистике показују да је сваки десети родитељ у Америци вакцино склептик, а њихов број расте после податка, који је објавила ЕПА, да вакцина против сезонског грипа садржи 250 пута више живе него што је дозвољено, а да је превентивно успешно деловала у један одсто случајева!

Др Боб Де Марна је устао против комерцијализације ове медицинске услуге, набројавши 14 различитих вакцина које се америчкој деци убризгавају у 38 доза током прве две године живота. Број обавезних вакцина се стално повећава, услед чега долази до ометања урођене способности људског тела да развије сопствени имуни систем, такозвани „целулар имјунити“ (ткивни имунитет), који подстиче бела крвна зрнца на елиминацију нежељених агенаса“.

КОНТРОЛА УМА

Захваљујући алтернативним пунктовима за ширење информација, међу којима је и независни канал Алекса Џоунса, сазнали смо да господари, незадовољни досадашњим резултатима, смишљају нову стратегију за смањење популације, развијајући програм за контролу ума. Водећи биоетчари у Кембриџу саветници који одређују медицинске програме за лекаре, најављују лекове за „потпору ума“, допринели би „побољшању наших можданих функција и човека учинили бољим“.

Љиљана Мирковић – Вучковић, глуво доба и сатански лов

Да се не ради о „теорији завере“ сведочи висока позиција Џона Холдрена (Јохн Холдрен), саветника за науку и технологију у Обаминој администрацији, чије присуство у врху власти узнемирава научне и интелектуалне кругове. Холдрен је коаутор књиге „Екосајенс“ (Еконаука), објављене 1977, у којој је изложено геноцидно еугеничка теорија о контроли рађања и методама за њено спровођење.

Аутор заговара неопходност успостављања „планетарног режима“ уз помоћ „глобалних полицијских формација“ ради успостављања тоталитарних мера контроле прираста становништва. За реализацију циљева неопходно су драконски закони о присилном абортусу, уз масовну стерилизацију путем воде и хране, као и строго контролисано уграђивање телесних имплантаната у раном детињству ради спречавања трудноће, који би се вадили само уз сагласност „одозго“. Ту су и незаобилазне дигресије о „сексуалним диверзитетима, као једног од пожељних модела сексуалног општења – што се тренутно дешава уз помоћ кемтрејсла.

Ево шта Обамина перјаница у науци Џон Холдерн директно препоручује држави у циљу ускраћивања права на родитељство и репродукцију стигматизованим члановима заједнице:

1. Популација би глобално могла да се подвргне стерилизацији хемикалијама стављеним у систем са пијаћом водом или у храну (ГМО);

2. Самохраним и малолетним мајкама одузимала би се деца и давала на усвајање паровима без деце;

3. Социјално неприлагођеним особама (непожељним) могла би се законом забранити репродукција. Другим речима, били би подвргнути стерилизацији.

У пропагандну кампању се укључио и заговорник решења проблема прекомерне популције уз помоћ вакцина, добитник Нобелове награде за науку, дефинишући будуће вакцине као „храну“ (лековито биље су на време сврстали међу отрове), а Бил Гејтс избације биолошки модивиковане комарце који ће вам силом забадати вакцине у крвоток. На задатку су и „Њујорк тајмс“ и „Тајм“, на чијим страницама се промовише „обогаћивање“ воде литијумом, путем система за водоснабдевање, уза образложење да „Врло мало литијума појачава активност неурона и ако се уноси током живота чини мозак здравијим“.

„Штеловањем“ мозга баве се и тимови на „Стенфорд“ универзитету, ангажовани на пројекту развијања „вируса који штите нерве“. Алекс Џоунс извештава о вакцини која садржи живи вирус херпеса, модификован да једе само одрећено мождано ткиво. „Ради се о генетском инжењерингу путем нанотехнологије, створеним вирусима који вас претврају у потчињене биолошке андроиде. Вакцине садрже вирусно биолошко оружје намењено промени можданих функција. Другим речима, ради се о вакцинама и живим вирусима изазваној лоботомији (одсецање можданих нерава), после које ћете се „осећати боље“, а у ствари постајете зомби, са угашеним инстинктом за самооддржање. На делу је глобално научно-корпорацијско преузимање свеукупног живота људи“.

И др. Расел Блејлок износи документе о постојању еугеничког плана депопулације, уз опаску да су у прошлогодишњој вакцини пронађене чудне живе РНК које нападају мозак.

СРБИЈА НА ПРАГУ ПРИДРУЖИВАЊА

Србија – као „кандидат“ – није поштеђена стратегије коју ЕУ доследно спроводи у овој области, а „придруживање“ је започето урушавањем Института за научна истраживања и производњу вакцина „Торлак“ – установе опремљене технологијом и кадром који се деценијама успешно носио са фармацеутским гигантима, производећи вакцине у које је народ имао поверење. У међувремену, распао се и друштвени систем у којем је брига о потомству била у рукама савесних народних лекара, да би пацијенти, према најновијем декрету, уместо здравствене заштите добили упут за психијатра.

Национално здравство Енглеске и САД-а већ спроводе идентичну медицинску диктатуру, укидајући регуларне услуге (лечење рака, хирургија…) ради увођења биопсихијатрије. Уместо лекова добијаћемо ињекцију која „мења мозак“, уз комерцијални слоган већ пуштен у етар: „Вакцина која може зауставити стрес, а да вас не успори“. Промотери кажу да ће вакцина „учинити људе бољима“.

На трновитом путу у Унију код нас је већ у припреми Закон којим се аболира незаконито засипање Србије хемикалијама из (НАТО?) авиона, подизањем прага „дозвољеног нивоа загађења, чиме би се тровање потомства свело у законске оквире. Очекивану инертност јавности психолози објашњавају синдромом „нормалици биас“ – неспособност да се прихвате чињенице које звуче невероватно. Синдрому су подлегли и богати Јевреји у нацистичкој Немачкој, у време највећег нацистичког дивљања. До 1935. године само 100.000 Јевреја напустило је земљу, а преосталих 450.000 констернираних припадника прогоњене расе остало је укопано чекајући смрт.

„Љутња и бес нису пожељни“, узвикује Алекс Џоунс, „они вас терају да станете у одбрану своје врсте, а ово чему присустујемо је непријатељско корпоративно преузимање самог генетског кода, како биљака и животиња, тако и човека. Напали су кључне рецепторе у мозгу, другим речима – напали су људску душу. Ово ће у историји бити запамћено као највећи прикривени геноцид – Сетва смрти“.

Извор beleznica.wordpress.com

One thought on “Сетва смрти

  1. MA TO KOD NJIH A KOD NAS PA MI ODAVNO KONZUMIRAMO ZATROVANE STVARI, A ZA VAKCINE DA NE PRICAMO KOLIKO LI JE PARA UZO ONAJ IZ SPS,a,PROVIZIJU MISLIM DA JE TOMICA MILOSAVLJEVIC , MISLIM DA JE ON BIO MINISTAR ZDAVLJA ZASTO NE KRENE ISTRAGA ,U VEZI NOVARTISA SA TOMICOM I HRVATSKOM , HAJDE VUCICU DA TE VIDIMO NA DELU IZVEDI GA PRED LICE PRAVDE ILI JE I ON PLATIO REKET PA JE MIRAN I ZASTICEN KAO BELI MEDVED

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *