петак, август 18, 2017
Насловна > НОВОСТИ > РУСКИ ИЗВОРИ : У УКРАЈИНИ ПОЧЕО НУКЛЕАРНИ РАТ , УПОТРЕБЉЕНЕ МИНИ НУКЛЕАРНЕ БОМБЕ!

РУСКИ ИЗВОРИ : У УКРАЈИНИ ПОЧЕО НУКЛЕАРНИ РАТ , УПОТРЕБЉЕНЕ МИНИ НУКЛЕАРНЕ БОМБЕ!

РУСКИ ИЗВОРИ : У УКРАЈИНИ ПОЧЕО НУКЛЕАРНИ РАТ , УПОТРЕБЉЕНЕ МИНИ НУКЛЕАРНЕ БОМБЕ

Руски извори: У Украјини почео нуклеарни рат, употребљене мини нуклеарне бомбе

Септембер 24, 2014 дијаспора

Појавиле су се фотографије напада на фабрику у Доњецку, а прве анализе указују да је у питању Ленс (Ланце) пројектил који користи само Израел и који је дизајниран да носи малу нуклерану ракету. Могуће је да је нуклеарно оружје коришћено и у Луганску.

Руси су веома узрујани због онога што се догодило у Украјини и као освету су објавили сачувано откриће америчким обавештајцима које склапа многе делове слагалице о нападу на близнакиње 11. септембра, ИСИС-у и још много чему. Они знају да су мале нуклеарне бомбе коришћене 11. септембра, у Оклахома ситију, на Кобар куле у Саудијској Арабији, Балију и другим локацијама.

Израелци су нуклеарне ракете украли из Тексаса уз помоћ званичника департмана за енергију који су им и дали тајне информације како да их употребе као оружје.

 

Тврди се и да је Моника Левински била Мосадов шпијун за уцењивање Клинтона како би престао да истражује случај коришћења нуклеарних ракета у Оклахома ситију.

Извештаји које су Руси послали америчким обавештајцима показују да су они који су планирали напад 11. септембра имали у плану да зауставе истраге о терористичким групама и крађи нуклеарних ракета. Наводи се да ИСИС предводи иста група која је извршила напад 11. септембра.

Доњецк, напад на фабрику

Амерички обавештајци имају индикације о постојаној нуклеарној претњи за САД!

Људи сада знају ко контролише ИСИС захваљујући раду америчких обавештајаца. Њихов план је да се дочепају свих нафтних резерви на Блиском истоку, затим смање цену нафте, сруше Русију и остваре потпуну контролу.

(Webtribune.rs)

Ruski izvori: U Ukrajini počeo nuklearni rat, upotrebljene mini nuklearne bombe

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *