недеља, август 20, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Прва домаћица Србије Драгица Николић у “ дилу “ са фармацеутском мафијом

Прва домаћица Србије Драгица Николић у “ дилу “ са фармацеутском мафијом

Док се целокупна јавност Србије, ових дана бави сасвим „случајно“ стајлингом и луксузним одевним предметима „Прве даме“ Србије Драгице Николић, неке активности којима се поменута “ Прва дама “ бави, захтевају дубљу анализу и фокус јавности.

Наиме, као што је и опште познато Драгица Николић, полуписмена особа, чије занимање није јасно одређено, у жижу јавности долази доласком њеног мужа Томислава Николића на чело Државе. Од тог момента наша драга „Прва дама“ не пропушта догађаје на којима се појављује углавном са својим мужем, где се појављује одевена  скупоценим креацијама познатих светских дизајнера, јербо нико је није обавестио и подучио да се комплекси не лече скупим крпицама.

Да зло буде веће, Драгица Николић се одважује и улази у бизнис. Наиме, оснива своју “ хуманитарну “ фондацију која сходно комплексима носи назив „Драгица Николић“. Те, ето јасног одговора јавности, на питање, како једна домаћица себи може да приушти скупоцене креације, чије цене достижу неколико десетина хиљада евра.

Поменута фондација Драгице Николић ових дана ушла је у дил са фармацеутском индустријом (читај фармакомафијом). Реч је о “ хуманој „донацији компаније“ Новартис у виду лекова за оболеле од мултипле склерозе. Неопходно је рећи, за неупућене, да је компанија „Новартис“  финансирана од стране фамилије Ротшилда, један од лидера у производњи лекова, вакцина, хербицида, инсектицида као и ветеринарских лекова, опште је позната као “ фабрика смрти“  и једна од главних компанија које производе токсичне вакцине одговорне за обољевање и смрт милиона деце и одраслих људи.

Донација коју је ова компанија испоручила, преко фондације Драгице Николић, која се састоји од како они кажу  најсавременијих и најефикаснијих лековима друге генерације, није ништа друго до један експеримент и уносан бизнис Драгице Николић.  Наиме, лекови које су донирали представљају нови вид лекова, намењених за лечење аутоимуних болести, то су такозвани биолошки лекови. Опште је познато да наша Држава представља једну од банана Држава, у којима се већ годинама врше истраживања in vivo, тј истраживања неиспитаних лекова на људима. Тачније, људи оболели од разних болести, постају заморчићи фармацеутских компанија, а да при том нису довољно информисани. О томе имам лична сазнања, која сам добила од пацијената, радећи у струци, као и од медицинског особља. Тачније, директор неке установе склопи уговор о таквим истраживањима, или пробама лекова, добије одређену своту новца,  а медицинске сестре и лекари који апликују лекове, бивају награђени са додатном свотом новца, у износу од још једне плате, док траје експеримент.

Овом донацијом, вредном 1.2 милиона долара, биће „лечено“ 20 особа оболелих од мултипле склерозе у трајању од 2 године. Таман колико је потребно да се виде ефекти и испита деловање ових лекова на људе. Оно што није, сасвим сигурно „ненамерно“ поменуто јесте чињеница  какве нус појаве могу изазвати ти „најсавременији“  лекови из донације.“ Наиме,  осим токсичности, ови лекови трајно уништавају имуни систем, може доћи до озбиљних инфекција, могу довести до појаве неке друге аутоимуне болести код оболелог  (то се дешава због присуства антитела у појединим биолошким лековима), оштећење јетре и бубрега, доводе до повишења крвног притиска, уништавање крвне лозе,  појава канцера и изазивање стерилитета,  појава кардиоваскуларних болести и оштећење нервног система, промена генетског материјала.

Сасвим је јасно, да ова донација није хуманитарног карактера. Већ служи као један вид експеримента и тровања народа, као и прилика за богаћење  „Прве домаћице“ Србије Драгице Николић.

Аутор : Ангелина Равноангелна

41 thoughts on “Прва домаћица Србије Драгица Николић у “ дилу “ са фармацеутском мафијом

 1. Al se primate ko hepo kocke , i pozitivni i negativni prema temi , ko pokusni kunici zabavljate pisca , zna se gde se bori za Srbiju i olovkom i necim drugim ali po onoj staroj hleba i igara pa nek se narod zabavlja i prazni frustracije po forumima a u stvarnosti nam ostaje da jedemo sto se ne jede, lepo je nas firer dresirao narod , zna se i gde narod laje i gde cuti….lepo rece gagi jovanovic u filmu @Profesionalac@ „nije on kriv, mi smo go.na“

 2. Zna li neko da objasni i napise ko je autor teksta?
  A svi ovi koji se predstavljaju PSEUDONIMIMA i kriju se iza “ maske “ ne zasluzuju nikakav odgovor ili komentar na njihova truckanja.
  Narocito ovi koji rade za “ sendvic “ i “ drzavni posao „!

  1. Овде стоји Милан Зарић. Ако си мислио на мене и моју страну. Ја свој сендвич зарађујем у Цириху. Мада их ретко једем. Храним се соковима и сунцем. 😉

 3. Ako pomenuta Dragica Nikolic svesno ulazi u takve kombinacije i zna da će samo zarad profita unistiti na stotine hiljada zdravlja,onda će ona sama snositi odgovornost za to. Nece ona ziveti vecno….na kraju uvek dolazi pravda. Odgovarace Bogu za sve….a na nama je samima sta cemo prihvatiti od ponudjenog. Bolest danas ne treba leciti lekovima….Lekovi se danas sastoje samo od supstanci koje izazivaju nezeljene reakcije.

 4. Шта ти није јасно народе српски… имамо приватну државу и Династију Николић… на челу председника који је НАЈУСПЕШНИЈИ СРБИЛН у 21 веку… ко нас је клео, није губио време…. еј бре Тома први човек… а ова госпођа је само последица…НАААРОДЕ, КАД ЈЕ ДОНОРАЛА РАДОВЕ НА ПОРАОДИЛИШТУ У КРАГУЈЕВЦУ,.. ред је био да каже нешто… а она… ОВДЕ ЋЕ ДА СЕ ПОРАЂАЈУ НОВОРОЂЕНЧАД…. све јасно, док се не појави са неким мастером… јао Бого, која примитивна врхушка… Вучиућ је савршен глумац… алил не може дуго… две године слушамо бајке и обећања…

 5. Vi ste svi bolesni, sram vas bilo. Ako je lek potpuno nov i tek treba da se ispita, kako pa Vi znate da pobrojite sva nezeljena dejstva? Moje pitanje Vama je ko Vas je i koliko „plata“ platio da napisete ovako sraman tekst? Koja konkurentska famaceutska kuca? Jadna nasa Srbijo

  1. Грдана или Гордана.
   Ја сам Милан Зарић из Драгова. Текст нисам ја писао, а нисам га ни читао, јер овде нема цензуре. Мислим да си ти болесна, кад овако наступаш овде. Мене нико не плаћа, а поготово не злочиначка фарма индустрија. Такође немам странку СНС, и куће и станове као идиоти које браниш. Одакле им милиони за све то?!
   Али, имам име, презиме, адресу и образ, и доста ми је вас, који мислите да ћете, вређањем и претњама, да нас спречите. Ако си писмена, онда ти није проблем да ме нађеши, ти, а и кретени које браниш, хајде! Да видимо ко кога плаћа?!
   Све пише и овде и на фејсбуку. Много сте сви глупи, кад мислите да ћете ме зауставити, ни метак, ни полиција, ни војска, по цену живота, немате шансе. Ја још увек имам нешто зашта вреди умрети!
   Кретенчине!!!

  2. Gluplji tekst u životu nisam pročitao…Šta li oni očekuju od supruge predsednika države,da se oblači kod Mire alapače u Grdelici …o leku ne treba polemisati -kao ni o svakom drugom leku dok je u fazi ispitivanja……Šta lupati glavu,tekst je jedan običani plaćeni …ac- palac,što zasigurno zna i ovaj što se potpisao kao Milan Zarić.Dobro si rekao , ipak ste svi vi KRETENČINE(usto dobro plaćene)

 6. Postovana Gordana
  odmah cu reci da je ideja Vaseg teksta previse vazna i dragocena, za sve koji zele da shvate da zivimo u surovom i neljudskom vremenu prepusteni mesetarima svih vrsta i provinijencija, da bi ga opteretili recima ( domacica, kreacija nepismena, kompleksi…). Udaljavate nas od poente, a nekako je i ruzno. Gospodja je svakako supruga Predsednika ove drzave, sto bi trebalo biti obavezujuce za nju i njene postupke, ali i za nas. Postujem Vas novinarski trud da ukazete na ove pojave, i licnosti ma ko oni bili, ali ne sa ovakvim kvalifikacijama. Ja bi bila srecnija kada bi umesto ovih kvalifikativa, vezivni deo teksta bile proverene cinjenice ili bar apeli nadleznima, zbog opravdanih sumnji Profesionalnoscu i kulturom mozda nesto i uspemo zajedno, Sve drugo je produktivno na kratke staze, dugorocno pogubno za sve nas..Pozdrav

 7. БРАЧНИ ПАР „НИКОЛЕШКУ“- ДРАГИЦА: „ЈА СЕ ВИШЕ НЕ ВРЋЕМ У БАЈЧЕТИНУ БЕЗ АУДИ И ГОРИЛ(К)Е …
  Драгица Николић, супруга Томислава Николића, за кратко време постала нека врста парадржавне институције. Несрећа је у томе, да су њене амбиције мало веће него што то изгледа на први поглед. Томе у прилог говори и њена „званична“ (!) посета Турској, која се дешавала од 24. до 26. јуна ове године и то, како су навели у саопштењу службе за сарадњу с медијима председника Републике, Драгица је тамо отишла „… на позив супруге председника Турске Хајрунисе Гул“, те да је имала и састанак са „… врховним председником Турске агенције за међународну развојну сарадњу Сердаром Чамом, која ће сарађивати са Фондацијом Драгица Николић на обнови породилишта у Новом Пазару…“. Дакле, Турска преко Драгице Николић и њене фондације, у којој управљају њене снаје, убацује новац у развој Санџака, и то у виду хуманитарне помоћи?!
  Зашто баш у Новом Пазару (где је муфтија Зукорлић могао својим црним фондовима да сагради три таква породилишта) а не у све јаднијим општинама у централној Србији? Колико ће још „пројеката“ Турци финансирати у Санџаку преко Драгице Николић?
  http://facebookreportermonitor.wordpress.com/2013/09/30/%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d1%80-%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%88%d0%ba%d1%83-%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b3%d0%b8%d1%86%d0%b0-%d1%98%d0%b0-%d1%81%d0%b5-%d0%b2%d0%b8/

 8. Одговор упућен свезналици , предходне афере око вакцина су посебна тема . Овде се ради конкретно о “ хуманитарној “ организацији дотичне госпође и “ дилу “ са тровачком компанијом “ Новартис „.

 9. ovaj tekst predstavlja dno novinarske struke. Gospodju Dragicu ne poznajem, niti imam zelju da je upoznam i to ne bih komentarisao. Ali, komentarisao bih ostatak teksta, sve same poluistine. ne bih da ulazim u objasnjenja zasto, ali mene je bilo sramota dok sam ovo citao, kako li je onome ko je ovaj tekst napisao!

 10. Ne samo da dobiju novac u iznosu jedne plate, vec svaki doktor specijalista radi za neku farmaceutsku kucu, cije lekove iskljucivo prepisuje, a kada ga podsetite da postoje lekovi sa istom ili slicnom aktivnom bazom leka, ali od drugog proizvodjaca, on odbija da promeni terapiju jer je placen samo od te „kuce“, od koje ,osim novca, dobija pozive da sa bracnim drugom ode na kongres u Bec ili Pariz u hotel gde je „all inclusive“ …

 11. Одговор “ почетку “ нисте схватили иронију текста, немам ништа против домаћица , чак напротив .Размислите мало дубље о тексту .Поздрав

 12. Да одговорим анонимусу под псеудонимом почетак .Немам ништа против домаћица , чак напротив . Нисте схватили иронију текста , али нема везе .Друга ствар , имате примедбу на коментар на текст С . Јовановић , оно што ја говорим је истина , и жао ми је ако не разумете поруку , само наставите да спавате слатким сном “ Велики слободни СрПи и СрПкиње “ .

  1. Gordana,zasto bacate bisere svinjama! NA SVU SRECU IMA JOS UVEK ONIH KOJI UMEJU DA BARATAJU MOZGOM I POPUT VAS IMAJU KRITICKI UM.PROBLEM SRBA JE STO NE VIDE DA POLAKO ALI SIGURNO NESTAJU KAO NAROD.NAROD KOJI SE RAZVIJA U NEGATIVNOM,RETROGRADNOM PRAVCU,KOJEM NISTA NIJE SVETO,KOJI RAZJEDINJENO TUMARA BEZ TRUNKE KOLEKTIVNE SVESTI.

 13. Sramotno! Ovaj tekst je vise rekao o autorki nego o gospodji Nikolic. Tekstovi A. Rajsa i S. Jovanovica, ovu vrstu tkz. intelektualne elite jasno identifikuju. Bezeci od svojih frustracija i kompleksa, rec domacica za njih predstavlja nesto pezorativno lose, a bezbroj primera srpskih velicina bile su upravo predivne devojke vaspitavane i odgajane u tom duhu. Procitati i reprodukovati tridesetak knjiga, kako bi zavrsili neki fakultet po pravilu sa teskom mukom i kako se ne bi bilo domacica, najvece je zlo naseg vremena, zbog koga gubimo decu, muzeve, porodice, na kraju i sebe.Zato zenama kao sto je gospodja Nikolic, domacica, supruga, majka, baka, ali gle cuda i dama i ko zna sta jos,
  veliko postovanje!

  1. Ох,потресог ли коментара!Да све,све, ал са празилуком,који стално некако вири од позади.

  2. U ovom tekstu se riječ -domaćica- ne spominje u ponižavajućem kontekstu u odnosu na domaćicu, već naprotiv, ovde je riječ o ponižavanju inteligencije naroda kojim vlada jedan polupismeni seljačina sa kupljenom diplomom, a evo i njegova još nepismenija supruga. Nikada i ne kažu koju, barem Srednju Školu, ima dotična, znači ona ima 4 ili 8 razreda Osnovne Škole. Radi se i o KRIMINALU, a može se slobodno reći i o -zločinu- nad svojim narodom. Jer….. svaka saradnja sa egzekutorima čovjeka, odnosno -egzekucija svog naroda- je zločin!

 14. Тешко да ћемо се лако решити корова . Србија је већ давно окупирана , земљом владају западни плаћеници , које чувају такође плаћенички издајници разни агенти , “ успављивачи “ агенти у својим службама имају посебна „службена имена“ тј то су они који санкцијонишу све врсте претње и покрета отпора ., и онемогућавају сваки вид отпора за ослобођење.

   1. Ne zagađujte Vaš jezik i Vaš um gosp.Sveznalice,jer ovo nije forum ili sajt o pravopisu i pismenosti nego su teme sasvim drugačije a tako i Vaš komentar koliko god pravopisno napisan gubi logički i kulturološki smisao a ovde je u komentarima kao i u samom tekstu najmanje važno kako je napisano ali je važno šta je napisano i kakva je podloga da se dokaže istinitost teksta a ne pravopis.

  1. Te lekove trebaju da primene na njoj, Tomi diplomi, sinovima njenim i unucima ako ih ima…
   Ova retardirana gospodja me podseca na nepismene bake koje sam poznavao dok sam bio dete!

   1. e moj garavi, te nepismene bake su imale mnogo vise mozga i pameti nego mnoge danas „visoko obrazovane“ zene. znale su sta se sme a sta ne sme. lecile nas prirodnim lekovima. nikada ne bi pristale da im „gospodja“ nikolic nabavlja lekove, one su takve zvale pokondirene tikve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *