уторак, август 22, 2017
Насловна > ПРЕНОСИМО > Прес конференција: „НАШ РАТ ЈЕ ДУХОВНИ, А ОРУЖЈЕ НАМ ЈЕ ИСТИНА“

Прес конференција: „НАШ РАТ ЈЕ ДУХОВНИ, А ОРУЖЈЕ НАМ ЈЕ ИСТИНА“

Постоји простор који на политичкој сцени у Црној Гори ником не припада, од парламентарних владајућих и опозиционих партија.

И кад би хтјели, они тај простор не смију узети због својих западњачких тутора и олигарха у чијим центрима моћи, на изглед способни политички лидрери понизно клече и додворавају се на штету своје државе и народа.
Тај простор припада онима који смјело смију да стану уз идеју остварења вјековног сна свих Срба, од мора до Дунава, вођени идеологијом српског национализма, за стварање концепта савеза српских држава – Велике Србије, уз војну и економску интеграцију са јединородном, јединокрвном и јединовјерном мајчицом и вјековном заштитницом Српства, Русијом.

ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА

Драга господо новинари, помаже Бог!

Роберт Жижић

Налазимо се испред једне политичке адресе која је објективно одговорна за Нато агресију на Савезну Републику Југославију која је отпочела 24. марта 1999. године. Ово је адреса која је наредила убијање српске дјеце у Мурину. Њен пројектил је усмртио Милицу Ракић. Ова адреса је приморала Владу Црне Горе да призна лажну државну Косово и ова адреса и данас чини све да Косово више не буде Српско.

Зато смо данас овдје развили овај слободарски транспарент, са јасном поруком (СА РУСИЈОМ ДО ПОБЕДЕ), у знак захвалности, али и позива, моћној заштитници Русији да би Ви и целокупна јавност, имали поглед на двије суштинске ствари: зидине амбасаде којој дугујемо свој несрећни међународни положај и унутрашње сукобе, са једне стране; и позив историјском пријатељу да нас води до побједе, са друге стране. Кажем – да нас води, зато што то не може да уради нико други јер је очито да власти у Црној Гори, као ни лажна парламентарна опозиција, нијесу свјесни своје историјске одговорности и значаја отпора америчком агресору.

Колико год се поједини трудили, Американци неће да буду наши савезници и пријатељи, они намјеравају да нас униште до краја! Зато, у име Српске листе, Српског сабора Завјетника – Тестамента Светог Петра Цетињског и осталих странака и невладиних удружења у Црној Гори, која ће на предстојећим изборима са нама чинити блок за права Срба и безусловне интеграције са Руском Федерацијом, поручујемо:

Господо окупатори, ви нијесте добро дошли у Црну Гору. Могу да вас лажу они којима сте налогодавци, али сви они који нијесу плахи и лакоми и који се нијесу потурчили и превјерили на савремени начин, као данашње натурице, за врећу мекиња и пар опанака, искрено вјерујемо да је потребно да нас поштедите ваших услуга и да схватите, да већина грађана хоће интеграције са Руском Федерацијом. Знајући какву сте нам ви слободу даривали и какву сте демократију успоставили на овим просторима, хоћемо на вашем мјесту браћу православне Русе, не питајући за цијену. Клин се клином избија!

Данас је пресуђено једном од најбољих синова Црне Горе, Радовану Караџићу, српском јунаку, мученику, бесмртнику, витезу и заточенику Косовског завјета. Пресуда хероју који је живот заложио за Српство и слободу, написана је у Вашингтону, и писала му је администрација чији пиони стоје у ставу мирно иза ових зидина и посматрају шта се дешава током ове прес конференције на улазу у амбасаду.

Пресуда Радовану Караџићу на дан када је почела агресија на Србију и Црну Гору, најбоље објашњава, зашто је мјера нашег националног понижења, морала бити испоручење Слободана Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан, од стране тадашњег марионетског и издајничког режима у Београду. Циљ пресуде Радовану Караџићу је нестанак Републике Српске како би се наставио терор, над свим земљама које чине слободни свијет, то јест како би се продужило глобално насиље са циљем комадања Русије!
Колико је крив Његош, толико је крив и Радован Караџић! Зато, писци пресуде треба да знају – да је свак од данас Радован Караџић, сви стојимо иза његовог дела јер Радован Караџић не може бити сатанизован и не може умријети док последњи Србин живи. Радован ће доћи, ђе сви неће моћи… (за живота), међу Српске витезове и бесмртнике!

Нијесу Руси убили Гадафија, нијесу објесили Садама Хусеина, нијесу отровали Милошевића, нијесу Руси изазивали арапска прољећа, нијесу растурили Тунис, Египат, Сирију и Ирак. Све су то урадили Американци! Зато очекујемо од Руса да спријечи окупацију Црне Горе од Нато пакта, јер моћној Русији мора бити свето триста година односа са нашом државом, мора им бити Света заједничка вјера и морају им бити битне Србија и Црна Гора у руској интересној сфери, јер једино тамо припадамо. Подсетићу Вас, ми и Руси били смо браћа и савезници када Сједињене Америчке Државе нијесу ни постојале.

С’вјером у Бога, за Српство и Русију

Част ми је да данас најавим формирање Блока за Српство и Русију! Блока странака и невладиних организација које ће се залагати за безусловне интеграције са Руском Федерацијом и заштиту српских интереса у Црној Гори. Ослонца нема са онима који се залажу за улазак у Европску унију, иако наводно руше Мила Ђукановића. А о рушењу режима са онима који се наводно залажу за интеграције у Нато пакт да и не говоримо. Зато, идемо са чистом понудом!

За Српство, као што нам је радило свако кољено предака, све до дијела данашње генерације који се одрекла сваке светиње и мајчиног млијека.
И за интеграције са Русијом, тачно онако како нас је завјетовао Свети Петар Цетињски, чијег смо Тестамента заклети чувари.
Хвала Вам што сте се одазвали позиву на данашњу прес конференцију.

С’вјером у Бога, за Српство и Русију!

У Подгорици, 24.март 2016.године

Прес конференција
испред Америчке амбасаде Роберт Жижић

НАТО злочин не застарева: Потпишите петицију!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *