недеља, август 20, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Постизборна ЛГБТ инклузија

Постизборна ЛГБТ инклузија

Намеравао сам да у овонедељној колумни пишем о постизборним протестима, али сам схватио да је тренутно важнија тема – постизборна ЛГБТ инклузија.

http://incesttraumacentar.org.rs/files/2016/MPNTR-ITC_Obrazovni_paket_za_osnovne_i_srednje_skole_2016.pdf

Наиме, управо ових дана у српским обдаништима, основним и средњим школама, на мала врата уводи се „сексуално образовање“ праћено подстрекивањем деце на хомосексуалне односе.

Реч је о допису из Министарства просвете којим су директори образовних установа обавештени да је неопходно да се, колико одмах, у садржаје предмета као што су Српски (матерњи) језик, Свет око нас, Природа и друштво, Физичко васпитање, Грађанско васпитање, Биологија, Cоциологија, Устав и права грађана и Психологија, уведу наставне јединице о „сексуалном насиљу“.

Читајте даље ОВДЕ

One thought on “Постизборна ЛГБТ инклузија

  1. pa znate sta, debilizam zvani politika i oni koji se igraju nasim zivotima, dozivece rez naprecac. amputacija zagnojenog i usmrdelog dela tela bice brza hirurska intervencija.
    moja deca nece pohadjati te umobolne casove a ne mislite valjda da ce ostatak roditelja sa trepcucim okicama posmatrati delo vaspitnog kadra u vrticima i skolama?
    mozda im se cini da je od srbije moguce napraviti veselu zemlju vikinga, gde sodomski prokleti izrod ima primat u odnosu na zdravorazumsku populaciju?
    a ministarstvo prosvete bice prosveceno na nacin koji im sleduje, ukoliko misle da ce svojim prirucnicima objasniti deci Srbije da pederi i ostale grupe i podgrupe sodomita i njihove strahote nisu za izbegavanje.
    prokleti bili izrodi srbski, i vase gmo seme!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *