уторак, септембар 26, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Петиција Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића!

Петиција Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића!

Слобода за Србина Генерала полиције др Братислава Дикића!

https://www.petitions24.com/183037

Генерал полиције др Братислав Дикић Србин, Православац и Родољуб говори истину, коју Црна Гора која је међу првима признала Независно Косово не жели да чује!

Правда за Србина, Православца, Родољуба, Генерала Полиције др Братислава Дикића, који  је борећи се на Косову 1999. године теже рањен у обрачуну са шиптарским терористима. Једином који се усудио да дигне глас против НАТО алијансе  у Нишу, држећи протестне митинге, против оних који су нас  бомбардовали и збок којих је Србија број један у Европи по оболелима  карцинома. И сам Дикић је тешко болестан и кренуо је заиста у манастир Острог, да секао  верник и Православац помоли пред моштима Светог Василија Острошког, где је долазио и раније, чак и онда кад му је било најтеже и кад је  је током противтерористичке акције 04.06.1999.године на КиМ теже и када је био  на опоравку  у болници у Прчњу у ЦГ. Чак је и тада  обишао је и нашу светињу манастир Острог! Што можете видети и на приложеној  фотографији . Значи,  кренуо је у манастир Острог у Православну Светињу да се помоли за здравље, али је очигледно  да Црногорци и Срби не верују у истог Бога, јер су Милогорци одавно продали веру за вечеру, највероватније на молитвеном доручку у Вашингтону. Није кренуо да прави никакав државни удар како га оптужује шиптарски и НАТО лоби. Дикић се једини усудио да дигне глас у име свих Милица Ракић, у име свих жртава НАТО бомбардовања, у име свих мајки које ће вековима у утробама носити осиромашени уранијум и зато је сада жртвено јагње у земљи, која не признаје ништа српско и у којој су Срби Православци у чељустима албанских и Нато плаћеника. Зато ако си Србин Православац, боримо се за правду за неправедно оптуженог брата Србина Братислава Дикића. 

На фотографији  Генерал Братислав Дикић је током противтерористичке акције 04.06.1999.године на КиМ тезе рањен и био је на опоравак у болници у Прчњу у ЦГ. Обишао је и нашу светињу манастир Острог!

Правда је спора, али је достижна. Јуче он, данас ми…  На њега су уперили албанским и НАТО  кажипрстом! Не дамо Дикића, ни било ког Србина, онима који су протерали Православље, забранили Српску Православну Цркву, хапсе православне свештенике, српске генерале, сезонске раднике из Србије, Протерали су  ћирилицу као окупаторко писмо, за Гаврила Принципа тврде да је терориста, а за Србе да су геноцидни и да морају да признају Геноцид у Сребреници. Исто говоре што и Сташа Зијовић из Никшића, предводница “жена у црном“, наказница и ругоба  а по изгледу највероватније и трансвестит, која већ деценијама пљује по Србима. Шта рећи за земљу која је прва признала Независно Косово, чија застава сличи ко јаја јајету албанској, где су почасни грађани Улциња Тачи и Рама, а први почасни грађанин  Подгорице Стипе Месић (сећате се оног Србе на врбе!). Одрекли се Његоша, одрекли се свог идентитета да би били послушници Ујка Сема и Католика. Незваничне информације говоре да су  милогорску полицију још од 1996. године, можда чак и раније  снабдевали са америчким кожним  јакнама  и да су они још тада  Православљу окренули леђа. Борба за Дикића је борба за Православље. Брат Братислав Дикић се борио за Косово, чак и у својој Заклетви српске Жандармерије, због које је наилазио на потешкоће, уклањао је споменике албанским терористима, а постављао споменике убијенимсрпским полицајцима.

Чему онда слава Србине, чему Православље? Ако га Јуде продају ко Косово. Дикић је српски херој и управо зато се нашао на удару оних који образа немају, који су први признали Независно Косово, који распарчавају нашу територију у корист Албанаца и Велике Албаније. Срби, не будите наивни, не ћутите, дигните глас за Србина, за брата који је први, иако тешко болестан  подигао глас у име свих НАТО жртава  у име Србије засуте  НАТО  пројектилима. И зато је сада утамничен у милогорском казамату и зато је сада жртвено јагње упало у клопку покатоличених Милогораца  Мила Дуванкесе. Чим је брат Дикић подигао свој глас против злотвора који  иза себе  остављају мртве, посмрчад, пустош и радијацију и неке нове Чернобиле, одмах је постао трн у оку отимачима туђих територија и душманима Србије. Ставите прст на чело и  размислите, што им је требао баш српски генелал за наводни државни удар у Црној Гори?! Па отуд што ова намештаљка Милогораца добија на тежини. Требао им је човек од угледа и ауторитета, не било ко, а да при том има чинове, одликовања, беспрекорну биографију , а да је промотер Православља и родољубља. Једном речју, Србин који би послужио као тег на кантару Јустиције, да лажна оптужница добије на тежини, јер без Дикића, та оптужница испрепаданог Мила је провидна ко целофан. Требао им је Дикић јер је верник, јер је редовно обилазио српске манастире, био на Хиландару често, ишао у Острог, скупљао од монахиња и монаха и бележио то видео записима, заборављене старе српске песме. Залагао се да се открије истина о убијеним полицајцима на Косову, које су шиптари масакрирали  моторним тестерама, а чак је и потписници ових редова понудио да напише књигу о Косметским жртвама, што сам на велику жељу и предлог нашег брата Србина Братислава Дикића и учинила и књига ће ускоро бити пред читаоцима.

Срби не наседајте, схватите да су Црногорци гује у недрима, професионалне нарикаче и гуслари из камењара који су продали своју веру за вечеру, ово се не односи на часне Србе пореклом из Црне Горе. И како су говориле мудре главе, храни пса да те уједе. Црна Гора је признавањем Независног Косова била та гуја у недрима и то нахрањено псето кога је хранила и које је ујело за Срце – Косово! И зато Србија треба да се сети и неких ранијих забадања ножа у леђа  од стране некадашње браће. А што изрека вели: Ако смо и браћа, нису нам кесе сестре. Елем, године 1945. још један је низак ударац Србима са Косова и Метохије, од стране Црногорца. У питању је поп Влада Зечевић Црногорац, који је за време Титове владавине обављао функцију министра полиције. И тада је Зечевић потписао  документ у коме се за 250 000 хиљада хиљада српских породица, трајно забрањује повратак на Косово и Метохију! На српско Извориште и Корениште! И тај Црногорац Влада Зечевић у Србији има своје споменике и улице које носе његово име. Зар не било логичније да споменике добију све мале Милице Ракић и остале жртве НАТО бомбардовања, да сви Стевани Синђелићи убијени од шиптарске руке добију своје улице и своје спомен чесме. А порушити издајничка ругла.

Црногорци су давно рекли своје и ком јату припадају. Зато је требало а није касно ни сад, јер су Црногорци одавно  страни држављани, по својој сопственој жељи, укинути им све привилегије у Србији, нек иду у НАТО  камењар и нек тамо гуслају до миле воље. Прочешљати све службе безбедности  и најурити ове змије из камењара, које не раде за српску службу, већ су кртице својој матичној држави Милогорици, која не признаје ништа српско да се у Србији Србин пита, да Србин буде Домаћин, а не послушници НАТО алијансе и Ватиканске слуге. Извињавам се унапред Православним Србима. И  још једном  слобода за Србина  Генерала полиције др Братислава Дикића! Сетите се само  како су Албанци из Македоније дочекивали своје саплеменике у мртвачким сандуцима уз највеће почасти, иако су у питању албански терористи, како су  Муслимани  дочекивали Орића, са каквим овацијама је дочекан ратни злочинац  у Хрватској Анте Готовина, а  ми смо се унапред предали и ћутимо и кад су наши најзаслужнији и најутицајнији Срби у питању. За сваког Србина  треба да се боримо ко за зеницу свог ока  ма где се налазио , а посебно за хероја какав је  Генерал Полиције др Братислав Дикић. Наш Србин! Наш Нишлија! Наш херој! Да није тако, зар би Шиптари по сазнањима ВОА више пута покушали  на њега атентат? Не наседајте Срби на америчку пропаганду Трулог Запада, јер Сунце се увек на истоку рађа, зар не? Борба за Дикића је борба за Православље. Јер ово је време прелома. Сад или никад! Ако желиш да сачуваш своју веру, територију, национални идентитет, писмо, порекло, корениште, родослов, своју Српску Православну Цркву, сад дигни глас.

Оптужница која се темељи на исказу једног криминалца!!!

Јер све што раде је у циљу покатоличавања  Срба и распарчавања  Српске земље. Доказ је и случај брата Дикића. Говорио је против НАТО алијансе оно што би рекло и милион  Срба, а ухапшен је у Црној Гори, непосредном пред сам улазак Црне Горе у НАТО. Све је јасно као дан и да је  у питању је чиста намештаљка! Неколико лажних сведока, продатих за шаку долара и то је то. А посебно  какав им је тек сведок сарадник? Саша Синђелић је оптужен за убиство и друге криминалне радње и ни у једној цивилизованој и озбиљној земљи  да сведочи, а камоли да се опужница базира на сведочењу једног криминалца, али  ни Црну Гору нико  озбиљно, јер постаје земља без корена, идентитета, католичка прчија…. И зато што хитније све Црногорце у Србији уклонит са  руководећих места, јер у Црној Гори  нема ни једног јединог Србина на функцији. Друго, они су се определили одавно и сада су страни држављани у Србији. Они су оне гује у недрима које треба раскринкати и отерати паљењем крпа у њихове камењаре да више у Србији не спроводе акције насилног и ненасилног покрштавања и католичења Срба. Извињавам се часним Србима из Црне Горе, који су и сами окупирани од стране тиранина и страних сила. Србин на челу Србије! Србин да се пита. А за  брата Србина Братислава Дикића – СЛОБОДА! Јер: – СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ!

А шта ће рећи оне недојебане жене из невладиних организација заболе ме уво, јер такве искомплексиране ругобе, позеленеле од буђи, и америчких новчаница, ни један нормалан мушкарац не би ни преко поњаве, ни за брдо карамела. Залуд јаучу по улицама пљујући Србе. Не јебу Срби ни живу силу, а камоли  ни акрепе! Сви за једног, један за све! Како рече Свети Сава: Само слога Србина Спасава! Уједините се Срби против тиранина… Слобода за Дикића, јер је наше горе лист, раскринкати лажне гусларе који имају својих десет црногорских заповести, док Срби имају Десет Божијих Заповести. А једна од њих гласи:- НЕ СВЕДОЧИ ЛАЖНО НА БЛИЖЊЕГА СВОГА! Судећи по свему што се одигравало последњих деценија, Црногорци су проверени лажови! Шака јада продата са шаку долара. Попушена лула Мила дуванкесе и ратна секира Запада. Заборавили Црногорци да ми имамо наше гусларе попут Филипа Вишњица, а да би гуслали и певали о српској слави, прво морају да буду слепи, попут Вишњића или Јустиције, па ако су спремни да изгубе свој вид ,за свој род и престану да буду одрод и изрод, нек гуде до миле воље.

Чак и на црногорским сахранама обичаји су за чуђење, поједини унајмљују професионалне нарикаче да им оплакују покојника. Немају сузу ни за најрођенијег. На српским гробовима  се плач и јаук чује. Они заплачу крокодилским  сузама само кад се увлаче Ујка Сему, додворавајући се за доларе. У Србији за такве постоји изрека – јебали би се за динар, ма за петопарац. Све ће Милогорци урадиди зарад  својих интереса и  гузица и нагузити се Западу ако треба и распродати србску теритоторију Шиптарима , ако треба… Нек ти је за наук -.Србијо! После проглашења Независног Косова од стране Црне Горе, јасно ти је коју си гују у недрима чувала и ког си пса ранила да те уједе и забоде нож у леђа и срце – Косово! Не пса, то је преблага реч, него џукелу…

Семе им се издајничко затрло! И семе и племе, камен на камену да не остане кад кидишу на Православне Србе!

СЛОБОДА ЗА ДИКИЋА! Јер:- СВИ СМО МИ БРАТИСЛАВ ДИКИЋ!

http://www.koreni.rs/svi-smo-mi-bratislav-dikic/

Славица Јовановић новинар и књижевник

Петицију потпишите овде

Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића !
https://www.petitions24.com/183037

http://www.mojenovosti.com/lat/index.php?option=btg_novosti&idnovost=141091&Peticija-Sloboda-za-Srbina-Generala-Policije-dr-Bratislava-Dikica-!#.WbUbKlkaOOQ.gmail

2 thoughts on “Петиција Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића!

  1. Петиција Слобода за Србина Генерала Полиције др Братислава Дикића ! Петицију потпишите овде.
    https://www.petitions24.com/183037

    Милогорцима је колективна дијагноза сива мрена , или такозвана пушачка мрена – катаракта , јер живећи предуго у дуванском диму поглавице Мила Дуванкесе Католика , Мила Дила , та сива мрена проистекла из сиве зоне њиховог вође , а од страха од карабињера , покатоличила је Православну Црну Гору и обрукала своје претке. Јасно је да се ради о насилном покрштавању Срба и протеривању Православаца. А где има дима , не само да има ватре , јер у близини бензинске пумпи , не сме да се пуши , посебно кад је у близини Ацо Бензинлија , те од страха да не изгоре у пушачком дувару и диму , продадоше веру за вечеру на молитвеном доручку у Вашингтону . Први признаше Независно Косово, Санџак за аутономију , Србе називају геноциднима, протераше ћирилицу , Православље, Српску Православну Цркву , Његоша и Светог Саву из уџбеника , православне свештенике…. Жене у црном су пореклом из Никшића, њихова предводница је Сташа Зијовић и већ деценијама пљује по Србима. За Принципа кажу да је терориста , али су им почасни грађани Улциња Тачи и Рама , а подгорице Стипе Месић , познатији по изјави , немојте Србе на врбе, него Србе на Србе. И током ове судске фарсе у ријалити шоу “ Код Сузане “ и фарсе од суђења , где оптужују невиног човека при том и оболелог од карцинома грла , Србина Генерала Полиције др. Братислава Дикића само зато што је Србин , Православац , Родољуб , што има углед и ауторитет и образ који данашњи Црногорци змије сикталице из камењара немају , оне гује које су биле Србији у недрима , онај пас кога је Србија хранила да га уједе … Дикић говори истину али од катаракте и плућа од катрана , Црногорци не могу да виде , а не могу слободно ни да дишу, а камоли да размишљају, јер немају доток кисеоника и крви у мозак , па се више може рећи да ово не личи на државни удар , него на мождани удар шаке јада , продате за шаку долара . . А све то по сценарију првог човека Ујка Сема Бебе Поповића , једног дубоко несрећног човека , који је режирао све наводне државне ударе и у Србији , убиство Зорана Ђинђића још не расветљено , где су страни фактори одиграли кључну улогу у демонтажи србијанских служби безбедности , јер и у том наводном суђењу столећа , црногорски фактор је пресудио у корист Запада . Судија Ната Месаровић из Подгорице , Беба Поповић из Подгорице итд. Овај потоњи већ напоменух дубоко несрећан и искомплексиран човек , погођен личним трагедијама, а генетика је чудо , још док је био у Јагодини , подмукао и лаком на доларе и на лаку зараду , дубоко је патио због свог рођеног брата кога је крио од очију јавности , јер му је брат сада почивши рођен и умро редардиран , а како се говорило и чланови уже родбине имали су психичким сметњи , те није искључена могућност да је то и Бебу кога је подојио Запад нису исте потешкоће везане за здравље захватиле. А такав саветник , не само да није стручан , него и помученог расуђивања и дезоријентисан , те је кормило одвајкада Православне Црне Горе усмерио према Католицима и Ватикану , јер по налогу са Запада Православцима треба затрети трагове што се из суђења Дикићу и осталима види . Дикићу , Србине издржи ! Можда су код Сузане стазе до правде узане , римује се и уз гузане , али код Бога су и свих Православних Христољуба благосиљане , суздржане али достижне . СЕТВА- ЖЕТВА- НАПЛАТА!

  2. Izdrzi Dikicu, Srbine brate! Crna Gora je guja u nedrima koja je Srbiji zabila noz u ledja , priznajuci medju prvima Nezavisno Kosovo…. I cemu da polemisemo. Milogorci su rekli svoje, ali su i oni popusene lule. Nek zmija otpuze u svoj kamenjrar sto rasparcava Svetu Srpsku Zemlju – Kosovo. Ovo je farsa od sudjenja . Drzati coveka obolelog od karcinoma u tamnici. Nevinog coveka, samo zato sto je Pravoslavac. Rasplesce se i ovo vrzino kolo a onda ce nadam se i Poglavica Duvankesa prijatelj Albanaca na robiju. I Njegos se prevrce u grobu. Kukavna vam majka. Cija majka crnu vunu prede , dzemperasi i ispusene lule Zapada . .⌛

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *