петак, август 18, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Одговор господину из Тузле

Одговор господину из Тузле

Драги Новаче, показао си ко си!

ДРАГИ РАЗБРАТЕ ПОКАЗУЈЕШ И ТИ КО СИ ! НО, СРБИ ОДЛУЧИШЕ ДАВНО ДА ДАЈУ НАЦИЈУ ЗА МУНДИЈАЛИЗАМ …правећи Југу …МНОГИ СЕ ПОНЕСЕНИ ВЕЛИКИМ УСПЕСИМА СРБСКОГ НАРОД У ЈУГИ…

 

Новак Ђоковић својим поступцима и изјавама поново је, барем привремено, ујединио народе на простору бивше Југославије.

УЈЕДИНИО ЈЕ И КРАЉ ИСТО ЈЕ БИЛО ПРИВРЕМЕНО!

Још једну потврду тога добили смо у дирљивом писму Аднана Бурине, неуролога из Тузле. Он се у отвореном и емотивном писму обратио Ђоковићу, а ми његове речи преносимо у целости.

ЕМОТИВНИ НЕУРОЛОГ ИЗ ПРЕБИЛОВАЦА НЕ ПОСТОЈИ , ЊЕГОВЕ КОСТИ СУ ЗАБЕТОНИРАНЕ У ЈАМИ ЈОШ КАД ЈЕ БИО 3 МЕСЕЦА СТАР … А СА ОНОГА СВЕТА, ЈОШ НЕ СТИЖЕ ПОШТА . ТАКО ДА ЊЕГОВО ДИРЉИВО ПИСМО, неће бити пренето ни делимично…

Драги Новаче, кроз историју дешавале су се катаклизме и катастрофе. Нестајали су континенти, нестајали су народи… Нажалост, на овим просторима нам се недавно десила нова.

ПА 1398. НИЈЕ БИЛА КАТАСТРОФА ВЕЋ УВОЂЕЊЕ „ДЕМОНКРАТИЈЕ“ СА ГЛОГОВИМ КОЛЦЕМ И ДАНКОМ У КРВИ. 1914. КАД УГАРИ И ОСТАЛА БАНДА ПОБИШЕ ТРЕЋИНУ СРБСКОГА ЖИВЉА НИ ТО НИЈЕ КАТАСТРОФА. А 1941. КАД РАЗУЛАРЕНЕ УСТАШЕ ПОМЛАТИШЕ И ПОКЛАШЕ СРБСКУ НЕЈАЧ НЕМОЈМО СЕ ВРАЋАТИ АВЕТИМА ПРОШЛОСТИ. ПА ПРОТЕРИВАЊЕ СРБА ИЗ КРОАТСКЕ – УСТАШОИДНЕ, ВАТИКАНСКО – НЕМАЧКЕ ДРЖАВЕ 1995, НИЈЕ БИТНО, ШТА САД ТУ ДА СЕ ВРАЋАМО УНАЗАД ПРЕВАЗИЂИТЕ ПРОБЛЕМ ОПРОСТИЋЕ НАМ КРВАТИ ШТО СУ МОРАЛИ ДА НАС ПРОТЕРАЈУ! ПА БОМБАРДОВАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРБСКЕ 1995, БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ 1999, КАО ЗАКЉУЧИВАЊЕ МИЛЕНИЈУМСКЕ ЕПОХЕ, ИЗВОЗА ДЕМОКРАТИЈЕ НА СРБСКЕ ЗЕМЉЕ, НИЈЕ КАТАСТРОФА ! ХААРП ДИРИГОВАНО УНИШТЕЊЕ ПОПЛАВАМА СРБСКОГА НАРОДА И ПОДРЖАВАЊЕ КВИСЛИНШКЕ КАМАРИЛЕ, КОЈА У СРБИЈИ СПРОВОДИ УНИШТАВАЊЕ НАРОДА У ИМЕ ДЕМОКРАТИЈЕ! ПОД НАДЗОРОМ ЕУ САВЕТНИКА ТЈ. НАРЕДБОДАВАЦА ЖУТИ КВИСЛИНЗИ И ЊИХОВИ САДАШЊИ ДУПЛО ЖУТИ НАСЛЕДНИЦИ СУ УНИШТИЛИ ВОЈСКУ, И ЦИВИЛНУ ЗАШТИТУ, ТЕ ДОВЕЛИ СРБИЈУ У СТАЊЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ СА ПОПЛВОМ, А КАМОЛИ СА НАПАДОМ ЉУНГИ СА ЈУГА, А ДА НЕПОМИЊЕМО КАКО СУ РАЗВИЛИ ЕКОНОМИЈУ ЗЕМЉЕ ТО ЈЕ ДУГА ПРИЧА!

Незапамћене поплаве у Босни и Херцеговини, Србији и Хрватској однеле су многе животе, однеле тешко стечене куће и домове, а донеле бол и тугу.

ДАЈ ДА ПОШТЕНО САГЛЕДАМО СТВАРИ, или опет да се уопштено каже: СВИ НАРОДИ СУ СТРАДАЛИ НЕБРОЈТЕ ЖРТВЕ, као и у време II светског рата 1. 700 000 србских глава, пола неопојано и несахрањено умлаћено усташким маљем, А ЗНА СЕ КОЈЕ СУ ТЕРИТОРИЈЕ НАЈВИШЕ СТРАДАЛЕ У ПОПЛАВИ

Као што увек бива, прво су комшије почеле међусобно да се помажу. Свет је у почетку на кашичицу добијао информације.

КАДА У ТУНЕЛУ У ШВАЈЦАРСКОЈ ПОГИНЕ 15 ЉУДИ, ТО ЈЕ ВЕСТ ЗА СВЕ КОНТИНЕНТЕ И ТО СЕ ВРТИ НА СВЕ СТРАНЕ, ЈАОЈ СТАХОТА ВЕЛИКИ ГУБИТАК.
Кад тамо неки СРБИ нестану у потопу, то незаслужује ни да се јави, шта има везе, они ионако треба да нестану са лица земље одлуком НАЈДЕМОКРАТСКИЈИХ просперитетних нација… Mуслимани и који Хрват су колатерана штета, извињавам се позајмљена реч од дана кад смо бомбардовани!

A онда, си ти тај свет узбуркао. Из електронских и писаних медија слао си искрену подршку свима којима је била потребна. И не само то, кроз одрицање новчане награде за освојени Рим у корист поплављених, само си додатно показао ко си ти заиста. После тебе, почели су неки спортисти да се слично понашају, али начин, како си ти сам то урадио је да се не заборави.

ДА СЕ СРБСКЕ ПАРЕ ДЕЛЕ ТО ЈЕ ОПШТЕПРИХВАТЉИВО, ЗНА СЕ ОДАВНО, ВЕЛИКОДУШНОСТ СЕ КОД СРБА ОДУВЕК ПОДРАЗУМЕВАЛА, ПОГОТОВУ У НЕВОЉИ!

Можда су ми сметала три твоја подигнута прста након твојих победа.

НЕ МОЖДА НЕГО СУ ТИ УВЕК СМЕТАЛА!

Jер су ме подсећала на подигнута три прста неких других, брадатих, прљавих.

НИСИ ПРОПУСТИО НЕСРЕТНИЧЕ, ДА ПОНОВИШ ЛАЖИ КОЈЕ СТЕ РОКАЛИ, И КО ПАПАГАЈИ ПОНАВЉАЛИ ПО НАЛОГУ МОДЕРНИХ НАЧИНА ПРОПАГАНДЕ …, НЕГО ЗАБОРАВИ МУЏАХЕДИНЕ КОЈИ СУ ИСТО БИЛИ БРАДАТИ КАО И НЕКИ ДРУГИ! А ПРЉАВИЈИ СУ БИЛИ СТО ПУТА ОД НАЈПРЉАВИЈИХ, ЈЕР СТЕ ИХ ДОВЕЛИ ДА КОЉУ У ИМЕ ВАШЕ ОСУНЕЋЕНЕ РЕЛИГИЈЕ.

Они који су славили силовања и убијања ту око мене.

УБИЈАЊА И СИЛОВАЊА ОКО ТЕБЕ ЈЕ СЛАВИО НАСЕР ОРИЋ И ЊЕГОВА БАНДА, ШТО ПОБИШЕ 5000 СРБА СВЕ ДО БАЈИНЕ БАШТЕ, И АЛИЈА КОЈИ ЈЕ НАЈПЕРФИДНИЈИМ ЗЛОЧИНИМА ПОДСТРЕКАО РАТ У СРБСКОЈ БОСНИ!

Међутим, три прста су твоје наслеђе и твој симбол.

НЕКАДА СУ БИЛИ И ТВОЈ, АЛИ ТИ НЕМАШ ПРАВО НА ПАМЋЕЊЕ, ТИ СИ УВЕК МОДЕРАН У ТРЕНДУ.

Због свог става, ничим натераног, и без задње намере исказаног на најхуманији начин достојан човека, потрудићу се да те било где гледам уживо и тамо, заједно с тобом, након твоје победе, и сам подигнем три прста теби у част. Браво, Новаче Ђоковићу!
С поштовањем Аднан Бурина“.

ТИ ЋЕШ СЕ НЕСРЕТНИЧЕ УЗ СВАКОГА ПРИШЉАМЧИТИ, КО ПОБЕЂУЈЕ УЗ ТУРКЕ, УЗ УГАРЕ, УЗ УСТАШЕ!

СРБИН СА ЈУГА!!!

 

2 thoughts on “Одговор господину из Тузле

  1. Ja nazvrljao slicno vise puta.Nigde komentar nije prosao. Novak novi Tito a u nj. ne smes ni u ludilu. Nije ni Novak kriv. Kriva nam semenka sto je pogresna. Malo ljudi vidi siru sliku tj. matricu.A njih u glavnom odmah nazovu fasistima koji rovare i traze rat i izazivaju mrznju. Pazi Novak se pravda za tri prsta?

  2. Свака част овом тексту !!!! Отворено, јасно и гласно, без увијања !!!! Доста више манипулације !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *