понедељак, септембар 25, 2017
Насловна > НОВОСТИ > НАЗА (NASA) и камен мудрости са марса

НАЗА (NASA) и камен мудрости са марса

Скоро да више нема дана, а да се у појединим медијима не помене „теорија завере“. И док једни тврде да се невероватно много ствари чини „испод жита“, да су скоро сви сегменти људског постојања обухваћени тајним плановима „елите“, други то негирају, сматрајући да је у питању само параноично гледање на стварност изазвано стихијским и „случајним“ дешавањима.

Међутим, дубљим увидом у суштину свих светских дешавања, као и претходним познавањем материје о логици завере, плановима, средствима и циљу коначног остварења, лако се да уочити како се све коцкице мозаика слажу у сврсисходну целину. Тако се свакодневно комплетира једну „грандиозна“ слика и помаљају се завршне контуре тог монструозног плана који вуче корене још из библијских времена.


У том светлу треба посматрати и деловање америчке свемирске агенције НАЗА која на први поглед оставља утисак добро организоване и веома амбициозне научне установе, чији циљ јесте развој и напредак човечанства кроз истраживање свемира и свих технолошких процеса везаних за ту област.

Остатак текста прочитајте на: akademediasrbija.com

image

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *