петак, август 18, 2017
Насловна > ПРЕНОСИМО > ММФ је економски убица, а мисију у Србији види као потрагу за очајницима

ММФ је економски убица, а мисију у Србији види као потрагу за очајницима

Економске убице су изузетно добро плаћени професионалци који земљама широм планете отимају хиљаде милијарди долара. Они усмеравају паре из Светске Банке (тхе Њорлд Банк), УСАИД (тхе У.С. Агенцy фор Интернатионал Девелопмент – УСАИД) и других страних организација за „помоћ“ у новчанике великих америчких „интернационалних“ корпорација и џепове чланова неколико богатих фамилија које контролишу планетарне природне ресурсе.

Њихова оруђа укључују фалсификоване (фабриковане) финансијске извештаје, намештене изборе, подмићивање, изнуђивање (уцене), убиства итд.

Они играју игру која постоји од кад постоје империје, са том разликом да се садашња игра, у ово време глобализације, додатно усавршила и прешла на још виши застрашујући ниво.

‘’Знамо да у многим земљама од економског раста корист има само мали део становништва и у ствари тај раст може довести до проширивања очајног стања за већину. Овај ефекат је појачан последичним уверењем да предводници индустрије која одржава овај систем требају имати посебан статус, уверење које је корен многих наших актуелних проблема и зато је можда разлог изобиља теорија завере. Када прогласимо похлепно искоришћавање природних ресурса за врлину која се приближава светости, када учимо нашу децу да имитирају људе који немају избалансиран живот и када одређујемо да огромне групе становништва буду подређене елитистичкој мањини, онда изазивамо хаос. После жањемо то зло што смо посејали.’’ Ово је мали део из књиге, коју је написао Џон Перкинс, у књизи ‘’Исповест економског убице.’’

Зашто је ММФ пројектовао БДП на виши ниво?

Ако мислите да је ММФ то урадио из разлога што у Србији постоје реални разлози за то, јако се варате. Примарни циљ ММФ је одувек био – ‘’Варљиви карактер БДП-а’’. ММФ је мајстор манипулације.

ММФ је дошао са јасним захтевима. Ако такође мислите да ћете у јавности сазнати који су то захтеви, опет се варате. ММФ је Србији предложио пројекте преко којих би наводно остварила виши ниво БДП-а, само из разлога да оправдају своје кредите. Свака Влада одлуку доноси преко пројектованог бруто домаћег производа. Основни задатак ММФ у овој години су електропривреда, рудна богатства, вода, земљиште, телекомуникације и сви остали национални ресурси. ММФ ће бити задужен да манипулацијом покаже нашој Влади како ће таква решења имати за последицу довољан економски раст. Међутим, у Србији је проблем, ни власт није боља од ММФ-а. Сви су уцењени и раде по налогу.

Неизговорени аспект сваког од тих пројеката јесте да су они управо намењени стварању великих профита уговореним странама, док са друге стране, јачају дугорочну финансијску зависност Србије, и управо оно што је кључно, политичку лојалност. Зато сви режими раде по њиховим налозима. ММФ никада не узима у обзир терет дуга земље и не занима их, на пример, да ли грађани Србије живе боље или како живе. Што већи износ кредита, то боље. Крајњи циљ је направити од Србије потпуну колонију или логор, дође на исто.

Будући да је ММФ економски убица, онда су сви они који сарађују са њима директни саучесници у уништавању преосталих ресурса.

One thought on “ММФ је економски убица, а мисију у Србији види као потрагу за очајницима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *