недеља, август 20, 2017
Насловна > ПРЕНОСИМО > Маша Вујановић: Селективна борба против педофилије на Војтеховски начин

Маша Вујановић: Селективна борба против педофилије на Војтеховски начин

Ових дана на једној националној ТВ станици, емитована је емисија о срамотним радњама бившег владике зворничко-тузланског Качавенде, аутора Татјане Војтеховски. Особа која је те податке изнела у јавност, представља се као ђакон Бојан Јовановић. Пре пар година, у Марићевој емисији, на другој националној телевизији, он је такође изнео податке о блудним радњама Качавенде у Владичанском двору у РС, а јавност је имала прилике да види и тајне снимке Качавенде, на којима је интиман са мушкарцима. Бојан тврди да је Качавенда силовао дечака, који се након тога убио. Он наводи да се о томе у редовима Цркве све време знало, али се није ништа предузело.

Бојан Јовановић („ђакон Серафим“) у емисији код Миломира Марића „Голи живот”

То је претпостављам, била намера ове емисије. Да се верницима и онима који то нису, а које ваљда невиђено занимају дешавања у СПЦ, укаже на пасивност и прикривање недопустивог понашања свештенства СПЦ. И сама бих волела да сазнам из ког разлога се, ако се заиста за све то знало, није ништа предузело. Јер једно је када опростиш некоме што је лично тебе увредио и повредио и о томе другима не причаш, да га не би јавно постидео, да би прикрио његов грех, а нешто сасвим друго када неко злоставља малолетне дечаке, који су на милост и немилост једног свештеног лица, врло моћног у световном смислу, како финансијском (што је такође недопустиво обзиром да је он монах који се заветовао на непоседовање материјалних добара) тако и на сваки други начин.

Да ли је то била намера Татјане Војтеховски, или да овом емисијом извргне руглу комплетну СПЦ са све блаженопочившим Патријархом Павлом на челу (обзиром да је на свом твитер профилу подржала да се улица Патријарха Павла промени у неки други назив)?

Ако се заиста све то десило и за то знало, а ћутало из страха од освете или сличног, то нема оправдања и свакога ко није реаговао требало би да буде срамота, а такође, то може се сматрати и саучесништвом. А и лично ме занима како то да је он изведен само на Црквени, а не и на грађански суд, обзиром да је оптужен за грехе према грађанству, а не само према Цркви.

Бојан Јовановић („ђакон Серафим“) у емисији код Татјане Војтеховски

Ако је њена намера са којом је правила ову емисију, превенција и забрана педофилије у Србији, као и извођење педофила пред лице правде, што је и моја лична а и жеља сваког грађанина Србије који је свестан шта је педофилија, питам се како није било њене јавне реакције и 2010, када је геј параду у Београду између осталих, предводио и председник странке педофила из Холандије, Франк ван Дален.

Очекујем да ће ускоро обрадити и ту причу, исто толико страшну и болну, као што је прича о Качавенди, а обе говоре о сексуалном насиљу над малолетницима Србије, које она претпостављам, овом емисијом убудуће жели да заштити.

Из личног искуства знам колика је страхота када те као дете нападне педофил и колико је страшно то разарање душе, које се веома тешко санира и прати те целога живота. Педофилија је гора од убиства, јер се последице исте некада и до краја живота не зацеле.

Франк ван Дален, председник странке педофила из Холандије

Позивам Татјану Војтеховски, да заједничким снагама, без обзира што смо супротних политичких и духовних становишта, одбранимо даље страдање деце Србије од педофилије, из ма ког правца она долазила. У супротном, ту нема речи ни о каквој борби против педофилије, већ о намери да се цела СПЦ извргне руглу, што би, признаћете, била веома малициозна намера, управо истог оног злодуха који руководи саме педофиле и све друге изопачености усмерене на уништење човека.

Ако је заиста противник педофилије, она ће осудити и Владу Србије, која упркос чињеници да је педофил један од организатора геј параде у Београду, изводи тенкове и под пуном ратном опремом наоружану војску, која штити управо оне који очито одобравају педофилију.


У супротном показаће да је њена намера искључиво блаћење комплетне СПЦ као и православне вере, против које она нешто лично има колико сам приметила, читајући повремено њене твитове, што би значило да је намера борба против православља, а не педофилије.

У прилогу је видео на којем Александар Павић доставља информације о поменутом педофилу из Холандије, предводнику геј параде у Београду, 2010, као и фотографије Франка ван Далена на геј паради са представником ЕУ и министром Чиплићем.

One thought on “Маша Вујановић: Селективна борба против педофилије на Војтеховски начин

  1. Gospodja Tatjana, mrzi srbe,licno sam se uverila iz njenih stavova u drustvu gde smo se nasli par puta…nazivala nas je ,,juznjackim poluljudima,, na pitanje zasto odgovorila je da ,,je Hitler bio u pravu u vezi srba i cigana,e tu trazite ,,zasto,,!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *