уторак, август 22, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Листекс – као оружје, вирус којим се прска по месу, по сиру и органској храни

Листекс – као оружје, вирус којим се прска по месу, по сиру и органској храни

„Паметни“ закони за етикетирање и декларисање  су омогућили фирмама да распршују вирусе који се хране бактеријама као додатак храни под називом “ Listex “ и да прођу некажњено .

Овај коктел од шест вируса који се хране бактеријама ( бактериофаги ) може се наћи на свему , од меса и сирева  па све до воћа и поврћа.

Овај адитив је комбинација “ обучених убица “ које су угледале светло дана у лабораторијама,и које циљају бактерију Listeria monocitogenes , бактерију одговорну за разбољевање људи.

То је само још један приступ решавању CAFO патогена , и ниједна компанија чак није дужна то да вам каже.

Шта “ расте “ у вашој запакованој намирници која је “ спремна за конзумацију “ у вашем фрижидеру?Може ли то бити супер бактерија Listeria или само поремећај неког од Biotechovih Bt-токсина ? Можда је то само безразложни страх ? 

Прехрамбени криминалци и Агенција за храну и лекове ( ФДА )

Будући да потрошачи све више и више долазе памети и читају налепнице и декларације,ови прехрамбени криминалци смишљају нове начине да би прикрили своје злочине . Промена имена,коришћење супер-фине штампе и махнито коришћење ФДА – одобрених токсина чак и на органској храни су савршени примери мањкавости прехрамбеног система где се провере и анализе производа на здравље не могу наћи.

Чак ни сертификована органска храна не мора проћи испитивање токсичности на тешке метале или имати на себи било каква упозорења на присуство живе , олова или алуминијума.

Колико је конзумација такве хране сигурна за људско здравље?

Америчка конвенционална индустрија меса користи амонијак и избељивач да би убила вирусе и вирусне комбинације које убијају бактерије , ДНк из инсеката да би убили друге инсекте у кукурузу и соји, инсектицидит унутар семена  да би убили  инсекте , антибиотици које убијају патогене животињама узгојених за клање  , али то не делује увек.

Случајеви епидемија проузрокованих бактеријама Е.Коли и Салмонеле су раширене и доводе до опозива употребе свих ових производа.

Случајеви супербактерија и суперкорова се шире широм САД-а ,па ко још брине за Линекс?

Ко покушава да га забрани?

Ко зна нешто о Линексу ?

Ни једно истраживање о штетности Линекса није спроведено

Ви сте можда упознати са скраћеницом „GRAS“  која у преводу значи “ уопштено признато као безбедно“.

То је омиљени начин на који ФДА одобрава све оно на шта не желите да трошите новац на истраживање безбедности.

Ево још један израз ћете препознати : “ Ова тврдња још увек није потврђена од стране ФДА “ .

За природне и органске витамине , минерале , лековите биљке и тинктуре , обично значи да те ствари делују позитивно на наше здравље , али ФДА не жели да грађани верују у то ,или да користе те материје за лечење од тровања Листексом,ГМо храном , флуором у води или лабораторијске фармацеутске медицинске зависности лековима.

“ Безбедоносна мера “ уз помоћ вируса је преоптерећивање ендоксин-материјама за које се зна да изазивају алергије, астму , аутоимуна обољења , разне упале и повишен холестерол , па чак раде и као катализатор за рак дебелог црева.

Вируси су веома прилагодљиви , тако да узорци  презентовани ФДА једноставно нису и не могу бити поуздани, чак и ако им је ниво ендотоксина немерљив у време када су били одобрени .

То је сложено питање са веома застрашујућим последицама.

Компанија “ Intralitik “ , произвођач Листекса ,тврди да су то “ прочишћени “  вируси ,али оно што се догађа из године у годину је мистерија.

Ево поенте :

Бактериофаге ( вирус који убија бактерије ) се може борити са пријатељским бактеријама у дигестивном систему, што може проузроковати лошије варење хране.

То може озбиљно да оштети ваш имуни систем и прву линију одбране вашу  цревну флору.

Шта ће тело учинити како би се заштитило од Листеекса?

То питање подстиче забринутост.

Како ГМО комуницира са  масовним количинама бактериофага ?

Вирални фрагменти у ГМО храни садрже виралне “ гене промицатеља “ која помажу да страна ДНК зарази домаћина.

То значи да живи вируси унутар Biotechovog ГМО кукуруза соје , памука , Уљане репице и шећерне репе може  рекомбинацијом створити агресивне вирусе. 

Јесте ли се икада забринули да ћете добити вакцину против грипа или вакцину са живим вирусима и да ћете се разболети од исте те болести против које сте се вакцинисали ?

Замислите уметање живих вируса у своју храну , прскање хране са вирусима који једу бактерије ,а затим узимате вакцину против грипа у истом дану.

Потражите одржива сеоска домаћинства која узгајају своју стоку са поштовањем , где оне пасу и виде сунце , где једу природну храну какву би и требало да једу, и где не требају антибиотици у борби против инфекције .

Потражите сертификовану  органску храну  и постављајте питања произвођачу у вези присуства тешких металних токсина , познатих карциногена и у вези Листекса.

Америка и Европа су све више пуни одраслих људи са ослабљеним имуним системом , захваљујући конвенционалној медицини , хемотерапији и ГМО храни .

Све то полако али сигурно долази и на сваки начин улази у Србију , посредством многобројних “ Хипер и Мега “ маркета .

Едукујте своје чланове породице , пријатеље , суседе око вести природном здрављу које утиче на њихов свакодневни живот.

Немојте бити један од 1600 + жртава Листекса , колико их умре сваке године или жртава неке друге врсте прехрамбеног “ тероризма “ .

Немојте бити експериментални пацов велике прехрамбене индустрије !!!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *