петак, август 18, 2017
Насловна > БЛОГ УРЕДНИКА > Континуитет уништавања Србије и систем „Тројанац“

Континуитет уништавања Србије и систем „Тројанац“

Све политичке странке у Србији које су на власти, или блиске власти, су створене од стране војне обавештајне службе СФРЈ или Удбе. Све оне раде на уништењу Србије и то је данас више него очигледно. Сложићемо се да је скоро невероватно да нам ово раде политичари који су поникли у српском националном корпусу. Људи који су Срби. Али, да ли су они Срби, или су убачени од стране наших непријатеља, да одиграју те одређене улоге? Патриотске улоге. Да стекну поверење.

Знамо за случај „Тројански коњ“. Он нам је пример како се непријатељ уништава изнутра и како му се у томе још и даје подршка. Управо се то дешава са Србијом. Наш народ у већини подржава те људе. Суштина је остала иста, само се форма изменила.

Ако погледамо биографије људи, који ево скоро три деценије харају политичком сценом Србије, видећемо да су сви и више него сумњиви. То су политичари који су на власти, или властима на било који начин блиски.

Како је могуће да имамо толико политичара, који су напрасно и преко ноћи, прешли из једне у дијаметрално другу идеологију, ако не из разлога да је то била само њихова улога?
Ако пажљиво анализирате српску политичку сцену, уочићете огроман број таквих политичара. Уочићете и читаве странке, које су из једне идеологије, прешле у другу. Ова појава је објашњива само неким психичким обољењем, или већ поменутим планом инфлитрирања у српски национални корпус.

Хитлер је једном рекао да је његово главно оружје „Невероватно“. Нико није веровао шта се заправо спрема у Трећем Рајху, јер су њихови планови били невероватни.

Мислим да није потребно да се они и именују, јер не заслужују нашу пажњу. Наша пажња треба једино да буде усмерена ка њиховом разоткривању. Ако у томе не успемо, и ако будемо и даље спавали и учествовали у њиховим играма, настрадаћемо у сну, баш као и у Троји.

One thought on “Континуитет уништавања Србије и систем „Тројанац“

  1. И не само у Србији , г. Зарићу , него и у Р. Српској па и у некадашњој (на моју велику жалост) РСК. Када човјек мало боље погледа ко је са ким сарађивао и радио , ко је кога подржавао и ко се са ким (народски речено) уталио у бизнису постаје јасно да је све што нам се догађа масло разних ј“U“гославенских служби.
    На једном сајту су недавно (у сличној теми) поменули генерала ЈНА Ћеранића. Занимљиво да је један Ћеранић „стручњак за безбједност“ данас савјетник М. Додику (који је био истакнути кадар КПЈ-у прије деведесетих). Занимљиво је да сам у јуну 2000.г. у Тивту (Ц. Гора) упознао још једног Ћеранића (који је рођак поменутог „стручњака“) а био бивши је припадник „легије странаца“ који је обучавао „специјалце“ Мила Ђукановића. У то вријеме је „стручњак“ Ћеранић заузимао високу функцију у МУП-у Р.С. а премијер је био М. Додик који је био у изузетним пријатељским (прича се и о пословним) односима са Милом Ђукановићем.
    Могле би се поменути још неке комунистичко – УДБА-ашко – пословне везе о којима још понешто знам а које трају од прије ратова деведесетих. Као на примјер везе поменутог Милорада Додика са Б. Микелићем , који је исто тако био истакнути комуниста а којем нико од национално свијесних интелектуалаца у СР Хрватској (крајем осамдесетих) потом у РСК није вјеровао. Пријатељство је било окруњено „бизнисом“ па се тако поменути Микелић не смије појавити у Хрватској , не због тога што заступа СРБске интересе него због сумње (прича се и о оптужници) у привредни криминал.
    На нашу жалост , ми смо као народ распарчани и скоро сви међу нама посматрају ту парчад а требало би се на наш народ и наше територије гледати као на цјелину. Овако само идемо на руку нашим непријатељима. Како онима међу нама тако и онима који на нас споља кидишу. Који су од њих гори тешко је рећи? Мислим да „они који су међу нама“ раде перфидније јер и даље утичу на оне који су слабије воље тако што им усађују приче о „бољим временима“ потпаљујући у њима ј“U“гоносталгију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *