уторак, август 22, 2017
Насловна > ПРЕНОСИМО > „Ко туђина за господара иште, нит’ од њега пјевало, нит’ се за њим кукало“!

„Ко туђина за господара иште, нит’ од њега пјевало, нит’ се за њим кукало“!

Издају српских Светиња, части, поноса и образа Црне Горе, 28.априла 2017. године на Цетињу направили су црногорски несоји, пи погани и олош: наследници италијанске солдатске копилади, колаборационисти, црногорски секташи, сепаратисти и усташе, исто као и њихови преци на Петровданској Скупштини 12. јула 1941. године.

После повлачења Алесандра Пирциа Биролија, на јуначком Цетињу је рођено око хиљаду те копилади. То су дједови и бабе, очеви и мајке ових данашњих Нато поборника, што скандирају: „E viva vero Montenegro“, „Србе на врбе“ и „Уби’, закољи да Србин не постоји“.

Било је на Цетињу и раније србомрзаца, попут црногорског сепаратисте, идеолога и усташе Секуле Дрљевића, који је први посијао зло сјеме : „Да су Црногорци усташко цвијеће“. Зато му је у хотелској соби у Клагенфурту глава одрубљена од трупа, завршила на столу у вази са цвијећем… Да би му се жеља испунила.

У Бога се надајмо да се Секулина фалсификована химна ускоро неће интонирати у Црној Гори и да ће се његова усташка идеологија искоријенити. Као што смо одувијек играли „Црногорски оро“ широм Србије, загрмљеће и српске трубе на Цетињу, да уз „Калашњиков“ заиграмо „Моравац“ и „Казачок“.

Иначе сви добро знамо да је Црна Гора била и остаће Српска Спарта ! Сјетимо се ријечи Светог кнеза Лазара пред Косовски бој: „Ја не одлучујем да ли ћу у бој на основу тога колика ми сила пријети, већ колику Светињу браним“.

Зато браћо у Христу, будимо храбри и спремни на велику жртву, јер ближи се час када ћемо без компромиса јуришати да бранимо Светињу, до коначне побједе и остварења вјековног сна свих Срба, од мора до Дунава, завјетовани Тестаментом Светог Петра Цетињског.

С вјером у Бога, за Српство и Русију!
Амин.

Погледајте и видео: Долазак италијанских фашиста на Цетиње 1941. године

One thought on “„Ко туђина за господара иште, нит’ од њега пјевало, нит’ се за њим кукало“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *