понедељак, септембар 25, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Климов процес | Решење светског енергетског проблема

Климов процес | Решење светског енергетског проблема

Аутор Том БАРДЕН

Нажалост, постоје многе ствари и многа изненађујућа збивања којих наш парламент и наши медији нису ни свесни и то је очигледно. Или игноришу ова збивања, или их једноставно није брига.

Овде је веома упечатљив пример. Ако никада нисте ишли у вашем животу ван официјалних схватања, онда би требало барем питати неког доброг физичара да вам објасни рад др Виктора Климова у Лос Аламосу националној лабораторији. Овај рад је могао евентуално да реши наш проблем дуга, јер је могуће у САД (и светски) потпуно бесплатно црпети енергију директно из вакума.

Решење проблема у свету постоји већ четири године и научно је доказано.

Рад др Виктора Климова у Лос Аламосу националној лабораторији (ЛАНЛ) је ригорозни научни доказ, као и научника из области нано-кристалографије који граде ове системе лако а могу и постојеће без проблема да демонстрирају.

Климов и његов тим су произвели ултра танке нано кристалне соларне ћелије које обезбеђују много више електричне енергије (напон -струја), од количина енергије која се добија преко фотона из сунчеве светлости. Снабдевање ћелија могу се остварити од фотона, тако да се један део енергије користи као инпут. Овај вишак електричне енергије директно се извлачи из вакума, који је тачно доказан радним моделима Климова. Електрична енергија из „вакума“ је могућа и може се користити у било ком тренутку. Реални физички системи могу се лако произвести. Процес и целу област су пратиле велике америчке лабораторије Лос Аламос Национална лабораторија (ЛАНЛ) и Националне лабораторије за обновљиву енергију (НРЕЛ) које су резултате потврдиле.

Климов рад је објављен широм света у водећим часописима физике и нано-кристалографије. То се догодило пре четири године, али су политичари, јавност и медији игнорисали ову чињеницу. Понављамо: метод је већ доказан, научно ригорозно, и признат у целом свету. Тестиран од стране многих лабораторија у свету, реплициран и потврђен.

То није од значаја да ли електро инжењери желе да знају или не, овај поступак је поништио њихов стари стандардни модел из 1892.године. Стари стандардни модел електро-инжењера има најмање 12 познатих грешака. Најважније је да рад др Климова може бити потврђен и у сваком тренутку примењив у пракси.

Потребни стартни фотони:
Снабдевање фотонима потребних да одржите процес у покрету, може се лако постићи. Постоје различити материјали, као што су турмалин, који емитују фотоне у континуитету. Дакле, помешајте мало материјала на нано-кристалне супстанце, пре него што се учврсте добићете добављача фотона. Мали Климов уређај онда обезбеђује електричну енергију без престанка и то у сасвим значајним количинама. Дакле, није потребно чак ни сунце за ову врсту „соларне ћелије“.

Важно је да је Виктор Климов руски научник који је наводно послат у ову земљу да ради у Лос Аламосу, националној лабораторији. Можете претражити у Гоогле о њему и његовим личним подацима, као и његовом раду на ЛАНЛ. И сада долазимо до чудног дела приче:
Пошто су Руси очигледно већ развили ове системе, као и Precursor-Engineering (техника контролисања саме физичке реалности, контролисања структуре) Dirac-Sea-Vakuum, самим тим поседују велику техничку предност. Како се чини, Климов уређај је свесни „поклон“ од Русије за САД. Русија већ ради на томе да проследи неке веома корисне аспекте свог дуго развијаног Precursor-Engineering (лековити аспекти) корак по корак и то у периоду од наредних 30 година.

Дакле, зашто би нам Руси дали тако велики поклон? Напомињем изјаву Сороша, да америчка влада треба да буде елиминисана и замењена светском владом. Као одличан шахиста, Руси су увек неколико потеза у предности, и схватају шта их очекује од противника са друге стране. Они виде ово моћно и тајновито кретање ка светској влади (које би на крају потчинило сваку националну владу а свет одвело у диктатуру) што је потпуно неприхватљиво.

Они немају намеру да „мајка Русија“ поново постане диктатура. Руси праве чудне потезе са намером да спрече глобалисте у стварању новог светског поретка.
Слободна енергија руши базу моћи глобалиста.

Са овим писмом, сам хтео да скренем вашу пажњу на овај апсолутно невероватни технички развој, који се брзо и веома тајно одвија (у овом тренутку у неком грозничавом истраживачком и развојном пројекту неког народа).

Посаветујте се са неким добрим физичаром који би вам објаснио Климов процес!

Искрено ваш

Tom Bearden
LT COL, U.S. Army (Retired)
BS Mathematics, minor in Electronic Engineering
MS in Nuclear Engineering
U.S. Army 1181 course graduate (equivalent of MS in Guided Missile Engineering).

Извор degaray.com

Превод
Милан ЗАРИЋ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *