понедељак, септембар 25, 2017
Насловна > ПРЕНОСИМО > ИСТОРИЈА СРБА – УКРАТКО

ИСТОРИЈА СРБА – УКРАТКО

Бог створи Земљу, створи и народе разне а међу њима наравно и Србе. И рече Бог Србима: Вама дајем једну веома специфичну особину, нека то буде курчење, а да ствар учиним занимљивијом нека то буде курчење без икаквог основа. И још рече Бог: Идите сада Срби и курчите се по Земљи док је света и века, и док нека сила не попизди па вас сатре до последњег.

И тако Срби годинама ходише по јевроазији док коначно у VII веку не дођоше на Балкан. Један Србин рече: Чини ми се да је овај плодни балкански простор изузетно повољан за курчење. Остала браћа подржаше га у глас. Чак шта више, рече главни Србин, хајде да се настанимо у сред Балкана да би наше курчење дошло до изражаја.

И курчисмо се тако вековима док не дођоше Турци. Кад дођоше они веле: Аман Србистанци дај само да прођемо туда па да пљачкамо богату западну јевропу. Срби одговорише: к…ц да прођете. Сатреше нас. После пет векова изби буна. Турци веле: ево вам примирје, Срби веле: Ево вама к…ц.

Прођоше ондак ратови мањи и већи док не дође до Првог светског рата. Аустроугарска рече: Аман Срби десет пута смо већи од вас, предајте се. Одговор је гласио: Предамо се к…ц бре! Сатреше нас.

Дође и Други светски рат. Влада потписала пакт. Народ виче: к…ц пакт. Немачка каже: Добићете по пички. Србија каже: Добићете ви к…ц, и то тврд за много година. Сатреше нас.

Амери рекоше: Дајте базу на Косову. Србин рече: Дамо вам к…ц на Косову и то у пакету са још два к******* да се засладите. Сатреше нас.

Нато виче: Уђите у наш пакт да вас не би размождили. Ми вичемо: Уђемо к…ц у ваш курчеви пакт, набијемо вас све на к…ц, и успут попушите нам к…ц. Епилог се да наслутити… Наша ј….на прича се наставља, напушили нам се к…ца сви бре!

аутор:
Жељко Керкез

One thought on “ИСТОРИЈА СРБА – УКРАТКО

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *