уторак, август 22, 2017
Насловна > ВИДЕО > ИНТЕРВЈУ: Никола Алексић – Вучић је умоболник и издајник, а Србија је окупирана држава! (01.05.2017)

ИНТЕРВЈУ: Никола Алексић – Вучић је умоболник и издајник, а Србија је окупирана држава! (01.05.2017)

Поштовани и драги пријатељи, топло вам препоручујем снимак разговора у коме сам учествовао као наш став о јединој могућности изласка Србије из агоније у коју су је гурнули издајници народа и државе. Био бих захвалан сваком ко би ми предложио могућност другог начина изласка из ове агоније због издаје народа и државе или указао да грешим у неким ставовима.

Уз срдачне поздраве, унапред захвалан,

Никола Алексић

 

Гост емисије „Интервју“ био је господин Никола Алексић, извршни директор Еколошког покрета Новог Сада. Еколошки покрет Новог Сада је невладина организација која се већ две деценије на специфичан начин бори против урушавања еколошког система у Србији. Чланови и сарадници Покрета су бројни академици, а директор Никола Алексић покрету даје ентузијазам, енергију и пре свега храброст. Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

Интервју је снимљен 25.04.2017. године у нашим просторијама, у Београду.

One thought on “ИНТЕРВЈУ: Никола Алексић – Вучић је умоболник и издајник, а Србија је окупирана држава! (01.05.2017)

  1. Хајде лепо да раскрстимо, сами са собом, Србија мора имати признате и неотуђиве-неповредиве границе пре уласка у ЕУ, такође, и пре уласка у било какав (економско-политички) аранжман са било којом државом, нарочито са оним „државама“, насталом на лажима комуниста и попустљивости краљева Србије, према олош -нацијама које су у служби окупатора, какоби само повећале своју територију на рачун Срба и Србије а успут поклониле део територије, „државама“ „савезницима“ и нешто од Богом датих богатстава Србије… (бирајте на изборима, само оне који имају моћ; интелектуалну, (да смиле систем;политичко-економско, национални) у новонастлим условима али да државотворни народ има сва права као и сви народи ЕУ, .тада , у случају сецесије остаје Србији; СУВЕРЕНИТЕТ, ико се Еу распадне или промени политички курс,(који додуше већ и нема, чак и сви политички ставови ЕУ зависе од КОРПОРАЦИЈА- олоша који је свашта умислио), правну,(владавину институција(ПРАВНА ДРЖАВА) а не појединца, власника , тамо, неке партије), диполоматску, ( образовати Србску дипломатију са превасходно патриотским ставом), који, тада, могу дасе носе са окупационим снагама и издајницима на власти, политички и правно…). Сто дана „власти“ је довољно а паметном народу и мање! Надам се да сте до САДа схватили шта је ДРЖАВА, ДРЖАВА СРБИЈА!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *