уторак, август 22, 2017
Насловна > НОВОСТИ > ИНТЕРВЈУ: Бошко Обрадовић – Вучић врши економски геноцид над српским народом!

ИНТЕРВЈУ: Бошко Обрадовић – Вучић врши економски геноцид над српским народом!

Наш гост у овој емисији је господин Бошко Обрадовић, председник Српског покрета Двери. Погледајте цео интервју и сазнајте више о разним актуелним темама.

Да ли ће Двери постати класична политичка странка или иза њиховог регистровања као политичке организације стоје други разлози? На који начин ће Двери постати модерна политичка организација за 21. век у Србији? Зашто је Владан Глишић напустио Двери? Да ли ситњење опозиције само помаже Александру Вучићу? На који начин функционише патриотски блок између Двери и ДСС?

Како Двери оцењују политичке активности Војислава Шешеља након повратка из Хашког трибунала? Да ли је могућа будућа сарадња са Српском радикалном странком? Да ли постоји опасност од лажне патриотске опозиције? Зашто се коалиција не може правити са Демократском странком да би се срушио Александар Вучић?

Зашто је Српска напредна странка највећа превара у модерној историји Србије? Како су бирачи преварени на претходним изборима? Да ли бирачи заиста подржавају Вучићеве погрешне потезе? Зашто су Србији потребни ванредни избори? Да ли је важније сменити само Вучића или сменити политику коју он води?

image

Да ли СНС жели да стави на добош све оно што „жуто предузеће није успело да распрода“? Да ли се над српским народом врши економски геноцид? Ко је одговоран за распродају природних и привредних богатстава? Зашто Вучић данас продаје Телеком када је некада подносио кривичне пријаве против владе Мирка Цветковића? Да ли је медијска цензура данас већа него за време Слободана Милошевића и Бориса Тадића? Како је Вучић преузео радио станице и локалне медије?

Да ли Томислав Николић деградира функцију председника државе тиме што нема став по кључним питањима? Да ли породица председника треба да се бави политиком? Зашто Драгица Николић и њена Фондација немају јавно доступну листу финансијера? Да ли су Двери прећутно подржале Томислава Николића у другом кругу избора или су се залагале за бојкот избора? Да ли постоји могућност да дође до разлаза између Александра Вучића и Томислава Николића?

Како је могуће да тајни снимци Државне безбедности на којим се виде сусрети Ивице Дачића и Родољуба Радуловића процуре у јавност? Зашто нема звука на тим снимцима? Да ли ће овај снимак доказати да је Дачић невин или да је он цело време у контакту са шефовима мафије? Да ли тако крупна афера може да остане неразјашњена?

Да ли је борба Александра Вучића против корупције само медијска представа и чиста лаж? Зашто ниједан судски поступак оптуженима за криминал и корупцију није доведен до краја у претходне четири године? Да ли је Мирослав Мишковић финансирао Александра Вучића и Томислава Николића? Како је Млађан Динкић после 5. октобра уништио српску банке? Зашто Вучић штити тајкуне и дозвољава им да не плаћају порез у Србији?

Ко је одговоран за смањење плата и пензија? Каква је економска логика Двери? На који начин треба заштити домаћу привреду и пољопривреду? Зашто су политика штедње и политика распродаје превазиђене свуда у свету? Како уз помоћ царина за стране производе Двери планирају да опораве српски пољопривреду? Како решити проблем кредита у швајцарским францима? Да ли се кадрови СНС и СПС као партијска војска запошљавају у свим партијским предузећима? Да ли је у јавном интересу изградња пројекта „Београд на води“? Како страни инвеститори праве лажне губитке у својим књиговодственим извештајима?

Да ли је коначно дошло време за помирење потомака зараћених страна из Другог светског рата? Како је настао партизански покрет у Србији? Да ли су комунисти били сарадник Немаца на самом почетку рата? Да ли је Србија имала два антифашистичка покрета?

Зашто Србија води неодговорну и ризичну политику према избеглицама? Да ли је Вучић наиван или намерно жели да створи Србију као највећи прихватни центар? Зашто Америка као своје савезнике узима традиционалне српске непријатеље? Да ли то вуче корене од тренутка када је Америка оставила ђенерала Дражу Михаиловића на цедилу? Зашто Вучић иде као вазал по нова упутства у Вашингтон? Какав је однос државе према нашој дијаспори?

Да ли ће један од прећутних услова за улазак Србије у Европску унију бити улазак у НАТО пакт? Да ли ће Србија постати обична вазална војска у оквиру НАТО пакта? Да ли Србија има алтернативу? Које су предности уласка у Евроазијску унију? Да ли ће неко одговарати за противуставне преговоре у Бриселу са представницима такозване државе Косово?

Осим тога, чека Вас још много занимљивих тема у овом интервјуу.
********************************************
Разговор вођен 2015/09/22. године у седишту Српског покрета Двери у Београду.

Водитељ: Т. Тешановић
Сниматељ: Р. Дринић

image

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *