субота, септембар 23, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Геноцидни апарати окупатора

Геноцидни апарати окупатора

Иде “ филм “ и то пуном брзином . Осим за досадашње политичко , економско и државно убијање  Срба , створени су апарати и за њихово породично и полно уништавање . Можда тако и треба , срПи су изабрали , сада нека не трпе него да гледају “ окупацију у 26 слика “ ( Лордан Зафрановић је снимио “ бајку“  у односу на оно што Србију у будућности чека ) .

Тачније геноцид се наставља , након уводних успеха окупатора у вези педеризације срПије , почиње друга много опаснија фаза : феминизација срПије ( Србије више нема , па не блатимо њено часно име употребљавајући га за ову окупаторску творевину ) .

Све се ради методично и синхронизовано . Економско и социјално уништавање . Колонизовање до сржи уз “ мере “ сузбијања бунтовног елемента – србског народа . Мере су наравно проверене ( доказане у целој Европи ) , разне врсте “ равноправности “ са свим последицама . Буљаш заједнице већ најављују , остала груба средства се упоредо раде , као и придолазак наших “ држављана “ ( цигана са целог Балкана као и азиланата ) .

Сада треба дорадити породицу , која је ионако у Србији постала “ Скандинавска “ . срПи су се упецали на “ девојке “ из војске срПије , сада их треба дотући .

Аутор : Вандал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *