уторак, септембар 26, 2017
Насловна > ПРЕНОСИМО > Драгомир Миленковић: Срби православци схватите већ једном да православље није српство

Драгомир Миленковић: Срби православци схватите већ једном да православље није српство

Аутор: Драгомир Миленковић

Срби православци схватите већ једном да православље није српство. Не обмањујте себе јаловом надом. Православље је врста јеврејства. На небу православља се налазе духовни владари јеврејске нације. У таквом систему Срби православци могу бити само духовни вазали, а никако некакви духови српства. Говорим вам о систему моћи. Систем моћи није ствар нагађања и импровизација. То није ствар лепих жеља и утешних снова. Зато су православље и српство две различите ствари. Можете убацити у дервишки плес моравац, али то не значи да је дервишки плес српство. Основа дервишког плеса је Алах, а његов представник Мухамед. То што су Срби убацили мирођије паганства у хришчанство, не мења бит и дух хришћанства, јер на врху пирамиде хришћанства стоји јеврејин Исус, са јеврејским апостолима.
У јеванђељу Исус пита ученике, ко је он? Ученици одговарају да је Исус бог израиљев. Исус није порекао такво виђење. Дакле, Исус је племенски Бог јевреја по тврђењу апостола, и ћутању, те одобравању самог Исуса.
Заблуда нејеврејских хришћана у свету је у томе, што они мисле да је Исус планетарни Бог човечанства. Не, као што је очигледно, Исус је један од великих духова човечанства, поред многих познатих и непознатих великих духова. Хришћани могу веровати шта год хоће, али то је ствар вере и верске маште. То је ствар плацебо ефекта. Тибетанци имају свог великог духа Падма Самбаву, а хинду ваишнавци Кришну. Кинези пет пара не дају за хришћански култ јер имају своје богове. Да је Исус заиста планетарни људски Бог, други велики духови неби могли постојати. Тибетанци су потпуно равнодушни на култ Исуса, као што су равнодушни хиндуси, јапанци, кинези, заратрустијанци, старозаветни јевреји, и остали иноверници. Погледајте ноћно небо и оно ће вам показати очигледну истину. На њему се види мноштво сунаца, а не само ово наше. Можете себе убеђивати колико год хоћете, али наше Сунце је локална звезда од локалног значаја у нашем делу свемира, а не Сунце читавог свемира.Таква је природа Божанске Мајке. Апостол Павле је створио једну виртуелну идеализовану личност помоћу приче о јеврејском зилоту кога је суд синагоге осудио, како би популаризовао своје гностичке идеје. И апостол Павле је био јеврејин. Он је пројектант хришћанства, а не неки Србин. Он је творац плацебо терапије. На врху мулти левел мреже духовне моћи се налази апостол Павле, затим многи други, па ко зна у којој дубини Срби. Сви српски духовници се клањају Исусу и јеврејским апостолима као врховној небеској моћи. Њихово православље, њихова вера, религиозност, без јеврејског неба не постоји. Хитлеру и његовом клану је то било кристално јасно, и дубоко верујем да је трећи рајх био покушај да немачки народ постане оригинална нација. Оригинална нација има свог духовног поглавара, и своју мулти левел духовну моћ. Наравно, Хитлер је то покушао на веома лош начин.
Када Срби то буду имали, када буду имали свог Мојсија, тек тада се може говорити о српској вери и религиозности. Тек тада се таква религиозност може сматрати српством. Склони јеврејско небо из српске цркве, и неће остати ништа значајно. Ни свети Петар, ни Павле, ни Исус, нису поштедели српске храмове, свештенство, ни народ од разарања и страдања. Стварност је другачија од осећања и снова.
Православље није српство. Црква вас лаже. Православље је врста хибридног јеврејства.

6 thoughts on “Драгомир Миленковић: Срби православци схватите већ једном да православље није српство

 1. pre bi trebalo postaviti pitanje: zasto se objavljuju ovakve price?
  svako moze iskazati svoje misljenje, naravno nece se videti svacije jer to nije moguce zbog cenzure svih vrsta prenosnika informacija.
  covek je jogi, hindu i sindu stvari su za takve normalna pojava.
  ne mozemo sluziti Gospodu i mamonu. potpisnik gornjih redova je poklonik duhova iz podnebesja, i njegova prica spada u racionalno, tj. ono sto ljudi vole da je istina, a i deluje im tako.

  1. Као што се ни сам Бог не боји својих противника, тако не требају страхувати ни они који су уз ЊЕГА. Бог не цензурише, зашто би то чинили ми.

 2. БРЕ Миленковићу време је да промениш терапију! Ми пук сироти и необразовани не знамо да је хришћанство (наравно и ислам) једна од фракција јудаизма. Треба још много тога позитивног да посисаш у животу (наравно уз правилну терапију) да би причао о православном хришћанству. Бог је један а све остало су варијације. И умало да заборавим………ПРАВОСЛАВЉЕ ЈЕСТЕ СРБСТВО!!!

  1. Ако узмемо за тачне чињенице да су Срби староседеоци Хелма (Балкана), а не неки дођоши, те да постоје бар 8.000 година уназад, а хришћанство је старо неких 2.000 година, јасно је да Србство везе нема са тим и да нам је Христова вера наметнута. Ако нисмо староседеоци на Балкану, већ дођоши, постоје докази да су Словени имали СВОЈУ религију, а да им је хришћанство наметнуто! Окрени-обрни, хришћанство није ИЗВОРНА Србска вере, већ наметнута!!! По чему је онда нешто што није изворно наше, већ силом усвојено, боље од онога у шта су веровали наши преци хиљадама година??? Срби НИСУ изворни православци, нити је православље србска вера! То је јеврејска ујдурма за покоравање света.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *