субота, септембар 23, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Др Мирољуб Петровић: НОВИ ФИЛМ ЗА НОВО ДОБА

Др Мирољуб Петровић: НОВИ ФИЛМ ЗА НОВО ДОБА

Током историје су поједини догађаји означавали почетак једне ере, или серије других великих догађаја. Француска револуција је означила почетак секуларизације и ширења атеизма у свету, пуцањ Гаврила Принципа у аустријског престолонаследника означио је почетак Великог рата. Први филм Милана Зарића означава почетак једног новог доба, много светлијег за српски народ и све слободарске народе и појединце, а то је доба пробијања светла истине кроз густу таму безочних лажи и неистина.
Када читамо Свето Писмо можемо да видимо да ће у последња времена сам Сотона постати бог овог човечанства којем ће се цео свет клањати као богу, осим мале групе људи које Исус Христос назива својим „малим стадом“. Да ли је могуће да цео свет толико застрани и почне да обожава Сотону?
Ако неко сматра да Свето Писмо претерује, нека погледа ко су јунаци и свеци у савременом свету. Папа Јован Павле Други, који је директно одговоран за претходни рат на простору Бивше Југославије, проглашен је светим и обожава се у целом свету. Под његовом командом подигнута је највећа католичка катедрала у Приштини, као симбол папске духовне власти на Светој Српској Земљи. Хитлеров изасланик за Балкан – Херман Нојбахер, тврди, на основу онога што је видео, да су на подручју Независне Државе Хрватске почињени најсвирепији злочини у историји човечанства. Духовни отац тих злочина био је викар усташке војске, први човек римске цркве у Хрватској, Алојзије Степинац, који би одавно био проглашен светим човеком, у овом сатанизованом свету, да није отпора једног дела Срба који није потонуо у европеизацију, сатанизацију и самодеградацију. Марти Ахтисари, писац разбојничког окупационог документа за Косово, добио је Нобелову награду за мир, како би се његов злочиначки пројекат прогласио светим.
Сатанистичка идеологија промовисања зликоваца у свецеима, увелико је присутна у свим средствима јавног информисања, медијима, филмовима, музици. Са ТВ екрана не силазе болесни умови, обучени у скупоцена одела, који препричавају своје неморалне радње као нешто херојско и храбро. Филмови и серије промовишу насиље, малолетничку деликвенцију, прељубу, исмејавају породичне вредности, музичку сцену контролишу промотери дроге и лудила, а систем образовања се претворио у саветовалиште за геј и еволуционистичку идеологију, са свим што она носи са собом.
И у том свеопштем мраку, појављује се човек који на себе преузима посао државе, и покреће лавину коју неће моћи да заустави сва сатанистичка булумента. Милан Зарић прави играни филм о Јасеновцу у којем ће први пут, на прави начин, бити приказана истина – права истина, у којој ће зликовац бити приказан на прави начин, а не као светац. Ова истина је од непроцењивог значаја за сваког разумног човека, да схвати и разуме шта може да очекује од онога што савремени свет нуди и ко је бог овога света.
Филм о Јасеновцу представља почетак серије филмова о правим вредностима, насупрот лавини лажи, и велики Божији пројекат промовисања истине пре него што зло буде потпуно уништено на овој Земљи. Овај филм ће несумњиво означити и почетак стварања слободних медија – новина, телевизије, радија и др, који ће се чути и видети у целом свету, и објавити истину свим народима. Јер, како каже Господ Исус, „истина ће вас избавити“.
Потреба за истином је највећа потреба овога света, а филм Милана Зарића о Јасеновцу је почетак откривања великих извора истине који су дуго и предуго били прекривени дебелим слојем лажи.
Нека је велика хвала и слава Богу што је подигао овог човека да покрене ово дело Њему на славу, а људима на корист.

више о филму ОВДЕ

2 thoughts on “Др Мирољуб Петровић: НОВИ ФИЛМ ЗА НОВО ДОБА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *