уторак, септембар 26, 2017
Насловна > НОВОСТИ > Др Даниеле Ганзер | НАТО тајна армија и инсценирање терора | ВИДЕО

Др Даниеле Ганзер | НАТО тајна армија и инсценирање терора | ВИДЕО

 

  • Предавање др Даниела Ганзера на универзитету у Базелу (Швајцарска) о „НАТО тајној армији“ инсценирању терора и скривеном виду ратовања

 

image
др Даниеле Ганзер

danieleganser.ch/Biographie.html

БИОГРАФИЈА

Др филозоф Даниеле Ганзер, швајцарски историчар, професор савремене историје и међународне политике. Његово истраживање се фокусира на истраживања мира, геостратегије, тајног рата, борбе око ресурса и економске политике. Предаје на Универзитету у Базелу у оквиру постдипломских истраживања и анализе конфликта у глобалној борби око нафте. Даниеле Ганзер је оснивач и директор швајцарског Института за истраживање мира и енергетике (сипер) у Базелу. Сипер испитује да ли би било могуће да се пребацимо на напајање 100% обновљивом енергијом и да тако мирним путем решимо сукобе.(siper.ch).

Даниеле Ганзер од 2001 до 2003 виши истраживач у (Researcher Think Tank Avenir Suisse Zürich.) који је финансиран од стране 14 међународно активних швајцарских компанија, укључујући и Швајцарски АББ, Новартис, Рош, УБС, Кредит Свис и Нестле. Од 2003 до 2006 Данијеле Ганзер је виши истраживач у Центру за сигурносне студије (ЦСС), Швајцарском федералном институту за технологију (ЕТХ) у Цириху. У сарадњи са Министaрством спољних послова Швајцарске – Савезног министарства спољних послова (ДФА) – он је испитао утицај глобализације на рат и мир. Даниеле Ганзер био је члан експертске групе за промоцију мира и промовисању људских права у ЕДА. Даниеле Ганзер је предавач савремене историје на Универзитету у Цириху и Универзитету у Луцерну.

Он је председник Удружења за проучавање Пеак нафте и гаса (АСПО) Швајцарске (peakoil.ch) и члан Научног Саветодавног одбора пословног удружења Свисклинтех (swisscleantech.ch).
Даниеле Ганзер је објавио неколико књига, академских радова и новинских чланака на тему енергетске политике, студија мира и савремене историје. Његова књига о тајној НАТО-армији је преведене на 10 језика.

Даниеле Ганзер има ћерку и сина и живи са својом породицом у Швајцарској.

image

Интервју за ГЕОПОЛИТИКУ

Читај  и ОВДЕ

image

Погледајте ове занимљиве видео прилоге.

Барак Обама признаје да су САД тренирале ИСИС, а Хилари Клинтон каже да је Алкаида створена од стране САД-а. Просудите сами одакле потиче терор.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *