петак, август 18, 2017
Насловна > БЛОГ УРЕДНИКА > Абсурдистан и НВО ШРЛ-овци

Абсурдистан и НВО ШРЛ-овци

Медији живе од спонзора. Ко су спонзори утврдите сами. То је просто и једноставно. Израчунајте тираж пута цена и добићете немогућу мисију за опстајање датог часописа. Значи да неко мора да их финансира као спонзор. Не верујем да их финасира удружење пекара. Такође их не финансира без неке личне користи. Позивам вас да размислите о каквим интересима је реч.

Што се тиче метала (живе, алуминијума) и тровања преко хране то је такође просто и разумљиво и за просечне људе. Није потребно да сте научник.  Јетра служи да заштити организам од тих метала и сличних страних тела и токсина. Наравно кад претерамо долази до смрти. Јетра је орган који може да се регенерише, чак и ако је одстранимо и до 90%, она ће се регенерисати. Кад су у питању вакцине, та баријера се заобилази, јер сви ти метали долазе у организам без да су прошли тај природни пут и одбрамбени механизам. То је шок ситуација и позната је још и као аутоимуна болест. Зашто? Зато што организам не препознаје то страно тело и није у стању да се бори. Познато је да може доћи и до тога да организам чак и неку супстанцу која му је потребна, препозна као страно тело и да почне са елиминацијом исте. Управо тај процес се зове аутоимуна болест, или организам сам себе уништава. Овај феномен је познат у медицини. Уместо да медицина каже „узрок смо ми“,  који трујемо људе, они кажу аутоимуна болест, или крив је организам, или генетика…

Пример:

Замислите ситуацију у којој дочекујете дете из школе. Одједном приметите како улази кроз оџак. Ви сте збуњени, можда чак и паднете у несвест. Зашто? Зато што знате да то није оно што сте очекивали. То није пут којим ваше дете долази кући. Још увек се ради о вашем детету, али ви нисте спремни. Баналан пример, али осликава шта се догађа са вакцинама и свим тим токсинима који су сувишни. Управо то. Организам пада у несвест. То је болест или неспособност да реагује. Ви сте болесни, а спонзори „трљају шаке“. Профит расте, медицина „напредује“.

Слично је и са ситуацијом када видите некога ко се представља као политичар, лекар, научник, а у ствари је лопов и криминалац. Народ је збуњен, јер зна да су лопови нешто друго. Ми такође знамо да има и добрих лекара и научника или политичара, али некако су се места помешала. Часних и поштених нема тамо где им је место. Народ не препознаје лопова и почиње да га слуша, да га штити. Почиње да се самоуништава као рецимо ШРЛ-овци ( ШРЛ-овци су болесни). ШРЛ-овци знају да неко ко има диплому и др, мр титулу, да је то неко добар, а да неко као као рецимо ја вара народ. Шта раде ШРЛ-овци?  Они такође нису „имуни“ и почињу са самоуништењем, бранећи лопове и криминалце. Они нападају сами себе и остале око себе који им желе све најбоље. На срећу, па смо еволуирали и све више људи препознаје или постаје „имуно“.  Ми видимо где је лопов и криминалац,  ШРЛ-овци то још увек не чине, јер им је „имунитет“ слаб. Искрено се надам у брзо оздрављење ШРЛ екипе.

П.С. ШРЛ-овци и „наука“ нас убеђују да ваше дете треба да користи оџак и да је улазак на врата старомодан и опасан. Да ако не почнемо да користимо тај нови изум звани оџак, да ћемо се сви разболети и помрети. Такође, наше коришћење врата представља опасност за комшилук, тако да ћемо сви морати да послушамо њих и „науку“. Ово би требало да буде законски регулисано и кажњиво по оне који буду одбијали.

ЗНАМ ДА ЈЕ ТЕКСТ „СМЕШАН“, АЛИ ЈЕ ОДЛИЧАН ПРИМЕР АБСУРДИСТАНА У КОМ ЖИВИМО!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *